Referentie projecten

Al meer dan 25 jaar adviseert Incatro zakelijke klanten, architecten, interieur- en projectinrichters en privéklanten. Bekijk hieronder een kleine selectie van onze gerealiseerde projecten.
Highlight

Akoestiek verbeteren in de woonzorg: Stepping Stones Zorgvilla Maria in Tilburg

Na al eerder de akoestiek verbeterd te hebben bij Stepping Stones Villa Casimir in Roermond werd Incatro ingeschakeld om de kerkakoestiek van dit gerenoveerde kerkgebouw om te zetten naar een aangename woonakoestiek.

Akoestiek verbeteren bij hoofdkantoor Shell in Den Haag

Incatro is uit diverse aanbieders geselecteerd om de kantoor-akoestiek voor één van de oudste en meest karakteristieke kantoorgebouwen van Shell Nederland, aan de Carel van Bylandtlaan 30 in Den Haag, te verbeteren. Een fantastisch project waar bijna 2000 ARTpanels, onze akoestische wandpanelen zijn toegepast.

Gezonde akoestiek voor nieuw callcenter van CZ

Voor een nieuw in te richten callcenter werden wij gevraagd een naadloze akoestische wand van 14 meter te maken alsmede de spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy voor de werknemers de verbeteren.

Sorama Eindhoven “make the world sound right”

Om het beste geluid binnen het pand te verkrijgen heeft Sorama de hulp van Incatro ingeschakeld. Een uitdagende opdracht want de moderne architectuur brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen

De kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde.

Decos Technology Group, van meting tot en met montage

In deze video tonen wij onze werkwijze van begin tot eind. Dus van geluidmeting tot en met montage en het eindresultaat.

Kantoorakoestiek bij Murtfeldt Kunststoffe

Voor de verbetering van de algemene ruimteakoestiek, plaatsten we akoestische plafondpanelen (ARTceilings) alsmede dubbelzijdig akoestisch schermen (ARTscreens) tegen de geluidshinder.

Akoestische scheidingswanden voor Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam gaf Incatro de opdracht om akoestische scheidingswanden te plaatsen tussen werkgroepen.

Het Bonkelaarshuis van de Gemeente Sliedrecht

De akoestiek in de werkomgeving was niet optimaal voor zowel werknemers als bezoekers. INCATRO heeft innovatieve installaties geplaatst die de ruimtes in het pand een aangename akoestiek geven.

Waterzuiveringsbedrijf Siden Luxemburg

Samen met D.O.G. Objektdesign hebben wij een indrukwekkend akoestisch kunstwerk ontwikkeld dat bestaat uit 35 akoestische panelen.

Making-of video: ARTwall woonkeuken

Zie hoe een woonkeuken wordt omgetoverd

Akoestische eilanden ARAG Versicherungen

In samenwerking met Planen und Einrichten hebben wij voor ARAG Versicherungen maatwerk mogen maken.

Akoestiek maatregelen bij Universiteit Twente

In de twee collegezalen in het gebouw “De Spiegel” plaatsten we meerdere absorberende maatregelen, waaronder ARTpanels en ARTwalls, om de akoestiek te verbeteren.

Soundleaves AIRseries II voor MFC De Engelbewaarder

Vanuit het multifunctioneel centrum De Engelbewaarder in Baarlo kwam het verzoek om de storende akoestiek in de ontmoetingsruimte eens te analyseren.

Proud Partner of Inspirium

Bij het ontwerpen en inrichten van het nieuwe Inspirium Amsterdam werd Incatro gevraagd de best passende oplossing te vinden.

ARTbaffle met verlichting bij Hoveniersbedrijf Hannen

Niets is zo vervelend als galm in een vergaderruimte… U verstaat uw collega’s slecht en het is niet prettig maar vermoeiend om belangrijke punten samen te bespreken

Stichting Kerken Ommoord Rotterdam

Akoestische en esthetische aanpassingen in de "Stilteruimte" en de Mariakapel van de Stichting Kerken Ommoord (Protestantse en Rooms-katholieke kerk)

Akoestische wand Woonzorgcentrum Coendershof

In Woonzorgcentrum de Coendershof in Groningen hangt de grootste ARTwall die Incatro ooit maakte.

Hogeschool Inholland - Den Haag

Een auditorium voorzien van 74 vierkante meter naadloze akoestische wanden? Geen probleem voor Incatro.

Akoestiek verbeteren nieuwbouwhuis

Benieuwd naar de akoestische oplossingen van Incatro voor thuis? Kijk hier hoe anderen de akoestiek in een nieuwbouwwoning verbeterden met plafondplaten.

Kerkakoestiek: Het apostolisch genootschap

Kerkakoestiek spreekt tot de verbeelding. Galm wordt direct in verband gebracht met kerkgebouwen.

Verpleeghuis Catharinenberg Oisterwijk

In opdracht van WijnenBouw, en in samenwerking met kunstenares Ellen Brouwers, hebben wij bij Woningstichting Leystromen te Rijen een 50-tal akoestische panelen gemonteerd.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vraag hier een offerte aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★