Bar-Restaurant Kasteeltje Hattem in Roermond

Akoestiek verbeteren voor het restaurant en de bar

De juiste atmosfeer

Om ervoor te zorgen dat gasten geen last hebben van hinderlijke geluidsreflecties zocht kasteeltje Hattem voor hun bar en het aanliggende restaurantgedeelte een akoestische oplossing waarmee de rust en privacy van hun gasten gegarandeerd werd en ze kunnen genieten van hun gezelschap en de geserveerde drank en spijs.

Incatro adviseerde een akoestisch plafond in elke ruimte. Een mooie oplossing die mee verandert met de tijd van het jaar.

Opdrachtgever
Kasteeltje Hattem
Locatie
Roermond
Aantal m2
35 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Bar en restaurant
Geleverde producten
ARTceiling

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

In het stadspark van Roermond ligt Kasteeltje Hattem. Een prachtige horecagelegenheid waar men terecht kan voor een heerlijke lunch of diner eventueel gecombineerd met een overnachting in een luxe hotelsuite. De locatie is ook zeer geliefd voor bruiloften en andere feesten en partijen. Een begrip in Roermond en omstreken.

Incatro Kasteeltje Hattem horeca AR Tceiling 1

Puur genieten

De gezellige bar van kasteeltje Hattem is de vaste ontmoetingsplek voor elke gast. Hier kan men genieten van een heerlijk aperitief of nog even een afzakkertje doen voor het slapen gaan.

Vanuit de bar kan men via een open verbinding naar het naastgelegen restaurantgedeelte.

De uitbaters van Kasteeltje Hattem hebben veel aandacht besteed aan de inrichting en sfeer van hun horecagelegenheid. Hierbij hebben ze gebruik gemaakt van veel harde materialen. Deze kunnen bij onvoldoende absorptie zorgen voor hinderlijke geluidsreflecties. Gelukkig onderkenden ze dat probleem en hebben advies gevraagd aan Incatro.

Incatro Kasteeltje Hattem horeca AR Tceiling 14

Akoestiek verbetert de beleving

Om de geluiden zo veel mogelijk te absorberen op de plek waar ze vandaan komen heeft onze akoestisch adviseur aangeraden om een ARTceiling, een topproduct uit onze collectie akoestische plafonds, in beide ruimtes te plaatsen.

In het bargedeelte kreeg dit akoestisch plafond een afmeting van 2,15 x 5,30 m. In het restaurantgedeelte werd een geluidsabsorberend plafond van 2,35 bij iets meer dan 10 meter aangebracht. Bij elkaar 35 m2 aan extra absorptie oppervlak.

Dat maakt alles een stuk aangenamer.

Grappig detail

De eigenaren van Kasteeltje Hattem houden wel van ludieke acties. Zo ook met ons akoestisch plafond.

Elk jaar wordt de witte stof van deze plafonds rond kersttijd vervangen door een stof met een print van rode kerstballen. Helemaal passend bij de sfeer van die tijd.

Omdat de stof is voorzien van een pees is het vervangen van de stof relatief makkelijk. Leuk om af en toe eens te wisselen van uitstraling of als het doek bijvoorbeeld vies is geworden. De akoestische constructie blijft dan gewoon op zijn plek, alleen de stof wordt vervangen.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★