Adobe Stock 377923443

De akoestiek startpagina voor architect en adviseur

Wij werken veel samen met project- en kantoorinrichters, (binnenhuis)architecten, interieurontwerpers, geluidsbureaus, bouwbedrijven en andere adviseurs binnen de inrichting-, design- en bouwwereld. Zoals ook u!

Incatro helpt u als adviseur graag bij het invullen van de wensen van uw klant op het gebied van akoestiek. Op uw beurt kunt u Incatro helpen bij de ontwikkeling en verspreiding van akoestische maatwerk oplossingen, die écht een verschil maken, nu en in de toekomst.

Incatro architect adviseur oplossing 2

Speciale kortingen voor dealers.

Wij waarderen een goede samenwerking. Om dit voor u als adviseur interessant te maken, hanteren we speciale dealer kortingen.

Nog geen speciale kortingsafspraak? Onze akoestiek expert komt graag bij u langs om te bekijken wat u nodig heeft van ons om uw project te laten slagen en de details van een eventuele dealer afspraak te bespreken.

Samenwerkingsmogelijkheden bekijken of geïnteresseerd in onze dealer kortingen?
Maak dan snel een afspraak.

Directe ingang naar informatie

Speciaal voor u als adviseur hebben we de belangrijkste ingangen naar informatie en tools m.b.t. akoestiek op een rijtje gezet.

Incatro architect adviseur meting 1

Akoestiek meting nodig

Om precies te kunnen bepalen wat het probleem is, voeren wij altijd een akoestiek meting uit.

Met behulp van de resultaten uit deze meting kunnen we u advies geven over welke akoestische oplossing of combinatie ervan het best past bij de situatie van uw klant.

Dat geeft u en uw klant de zekerheid dat het probleem ook echt wordt opgelost en dat er niet meer aangeschaft wordt dan nodig.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende akoestiek meting aan.

Incatro architect adviseur 13

Handige akoestiek prijscalculator

Speciaal voor u als architect of adviseur hebben we een akoestiek prijscalculator gemaakt.

Met deze prijscalculator kunt u snel berekenen wat een specifieke akoestische oplossing of combinatie ervan kost.
Dan kunt u meteen verder met de offerte voor uw klant.

Geïnteresseerd in onze akoestiek prijscalculator?

Let wel: de prijscalculator berekent prijzen exclusief transport en montage naar de klant. Mocht u dit wel willen laten meenemen in de prijs, dan kunt u het beste een offerte laten maken door onze akoestiek experts.

Incatro architect adviseur 14

Technische details akoestische panelen

Voor elk van onze akoestische producten hebben we een korte factsheet opgezet met technische details.

Zo ziet u snel hoe het product is samengesteld, hoe het wordt toegepast en welke absorptie waarde van toepassing is. Met een aantal inspiratie- en detailfoto's.

Ideaal om mee te nemen naar uw klant of bij de bestektekening toe te voegen.

Welke factsheet(s) heeft u nodig?

Incatro architect adviseur oplossing 2

Meetrapporten akoestische producten

Incatro staat voor de beste akoestische oplossing voor elke situatie. Dit kunnen we alleen realiseren met akoestische producten die werken.

De akoestische producten van Incatro kenmerken zich door de hoogst mogelijke absorptie waardes in de markt. Hiervoor hebben we per paneelsoort een meting laten doen door een erkend instituut.

Van welk product wilt u een meetrapport ontvangen?

Bestand 8

Stalenkaarten stoffen Incatro

In principe kunnen onze akoestische panelen worden voorzien van een stof naar keuze. Glad of met structuur. Op onze stalenkaart-pagina hebben we de stoffen waar we het meest mee werken op een rij gezet.

Natuurlijk sturen we u ook graag een staaltje op. Of misschien nog beter: onze akoestiek expert komt bij u langs om de details te bespreken.

Incatro architect adviseur 10

Beeldbank Incatro

Heeft uw klant de voorkeur voor een akoestisch paneel met een fotoprint? Dan kunt u een beeld kiezen uit onze digitale beeldbank, van een kunstenaar of fotograaf. Of wellicht heeft uw klant een eigen foto of digitale file die ze willen laten verwerken.

Het beeld wordt in sublimatie gedrukt op speciaal gerecyclede stof dat van petflessen wordt gemaakt. Hierdoor wordt het beeld haarscherp afgedrukt en komen de kleuren helemaal tot hun recht.

Incatro AR Tdivider draaiende akoestische scheidingswand 12

Interessante ontwikkelingen

Onze akoestiek branche is constant in ontwikkeling. Speciaal voor u als adviseur hebben we de belangrijkste ontwikkelingen op een rijtje gezet.

  • Door de jaren heen hebben we veel kennis en kunde mogen opdoen in verschillende branches. Deze kennis delen we graag met u in onze blogs.
  • Elk jaar voeren wij zo'n 350-400 projecten uit in de Benelux en Duitsland. Wellicht is er een project met een vergelijkbare situatie waaruit u inspiratie kunt opdoen?
  • Incatro is constant bezig met productontwikkeling. Dit doen wij ook graag in samenwerking met u als adviseur van uw klant. We leveren tenslotte maatwerk.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★