incatro oplossingen woonhuis header 2
Geen galm meer in uw huis

Akoestiek in huis

Incatro woonhuis woonkamer keuken AR Tceiling AR Tpanel AR Twall 2

Het verbeteren van de akoestiek in woonkamer en keuken

Veel mensen vinden het lastig om de akoestiek in hun woning goed te krijgen zonder afbreuk te doen aan de sfeer en uitstraling van hun woonkamer of keuken. Toch is een goede akoestiek in huis erg belangrijk voor een fijn verblijf en een rustige omgeving.

Incatro heeft een groot assortiment aan akoestische oplossingen die de akoestiek verbeteren in uw woning met oplossingen én helemaal opgaan in uw interieur.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Voordelen van de juiste akoestiek in huis

De juiste akoestiek kan wonderen doen voor de rust en sfeer in uw woning. Daarnaast zijn er nog meer voordelen van een juiste akoestiek in de woonkamer en keuken, zoals:

 • U kunt elkaar beter verstaan
 • Verblijf in de ruimte wordt aangenamer
 • Geluid past bij luxe en comfort van de woning
 • Beleving van geluidssystemen wordt intenser
Incatro woonhuis woonkamer keuken AR Tceiling AR Tpanel AR Twall 3

Gratis advies en meting

In een woning zijn veel akoestische oplossingen mogelijk om het geluid te dempen in bijvoorbeeld uw woonkamer of keuken.

Voordat we u een oplossing voor uw specifieke situatie kunnen adviseren, bekijken we eerst een aantal zaken, zoals de ruimte waar het probleem zich voordoet en wat de oorzaken van het probleem zijn.

 1. Om welke ruimte(s) gaat het?
  De ruimtes in huis waar men de meeste problemen ervaart zijn de woonkamer, de keuken of de hal of gang. Speciale aandacht vragen wij voor de thuisbioscoop of home cinema en het binnenzwembad.
 2. Waardoor ontstaan de problemen?
  Om het probleem te achterhalen doen we eerst een akoestisch onderzoek met een akoestische meting. Vervolgens adviseren we u de akoestische oplossing of combinatie van verschillende oplossingen die het best past bij uw interieur en wensen.

Geschatte vereiste absorptie

Hoewel onze akoestisch adviseurs u precies zullen vertellen wat u nodig heeft aan absorptie om de geluidsproblemen in uw ruimte gegarandeerd op te lossen, kunnen we ons voorstellen dat u graag een idee heeft van wat u kunt verwachten.

Als indicatie kunt u aanhouden om gemiddeld 10% (8-12%) van het aantal m3 van de betreffende ruimte aan m2 absorptie-oppervlakte toe te voegen.

Hoeveel daadwerkelijk nodig is, is afhankelijk van de afmetingen van de ruimte, de functie van de ruimte, het aantal mensen die zich bevinden in de ruimte en de hoeveelheid geluidsabsorberende materialen dat al aanwezig is.

Deze indicatie aan extra absorptie kan dan, verdeeld over meerdere soorten akoestische panelen, verspreid door de ruimte, bereikt worden.

Wilt u weten hoe u de akoestiek kunt verbeteren in uw ruimte(s)? Maak dan een afspraak voor een akoestische meting.

Incatro woonhuis woonkamer keuken AR Tceiling AR Tpanel AR Twall 7 The Art of Fine Living

De meest geadviseerde akoestische oplossingen voor uw woonhuis

In het verleden kozen andere particuliere klanten al voor:

Interesse in al onze akoestische oplossingen
Incatro woonhuis woonkamer keuken AR Tceiling AR Tpanel AR Twall 1

Project uitgelicht; akoestiek verbeteren in een nieuwbouwhuis

Als één van de weinige bedrijven in de akoestiek branche, helpt Incatro ook particulieren bij het oplossen van hun akoestische problemen. Dit prachtige nieuwbouwhuis is hier een mooi voorbeeld van.

De bewoners van dit huis merkten dat de akoestiek in de keuken annex woonkamer zo slecht was dat wanneer de kinderen speelden het voeren van gesprekken of het lezen van een krant of boek, nagenoeg onmogelijk was. De familie zocht daarom contact met Incatro om samen de akoestiek in huis te verbeteren.

Lees meer over dit project
Incatro woonhuis woonkamer keuken AR Tceiling AR Tpanel AR Twall 6 The Art of Fine Living

Waarom kiezen voor Incatro?

U kunt rekenen op de 7 zekerheden van Incatro:

 • Ervaren en betrouwbare partner in akoestiek
 • Kwalitatief hoogwaardig product met een strak design
 • Hoogste arbsorptiewaardes in de markt
 • Maatwerk met eigen persoonlijke uitstraling
 • Volledige begeleiding door onze akoestiek experts
 • Productie en montage onze eigen ervaren vakmensen
 • 100% tevredenheidsgarantie na professionele galmmeting

Onze vele particulier klanten bevestigen het; Incatro is dé specialist in akoestische oplossingen voor uw woonhuis.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★