Woonhuis

Perfecte akoestiek in woonomgevingen

Onzichtbaar - maar dagelijks tóch hinderlijk in huis aanwezig: galm en ongewenste reflecties van geluid via wanden en plafonds.
Incatro rekent hier resoluut mee af met een uitgebreid gamma akoestische panelen. Met slechts een paar vierkante meter behaalt u al verbluffende resultaten en zult u de akoestiek van de woonkamer hoorbaar verbeteren.

Benieuwd naar de toepasbaarheid van de akoestische oplossingen in uw huis? Last van een hinderlijke nagalm in huis? Bekijk onderstaande oplossingen en overtuig u van onze mooie én effectieve oplossingen.

Wat we veel zien in nieuwbouwwoningen is dat gekozen wordt voor een strak interieur. Dit gaat vaak ten koste van de akoestiek in huis. Vaak is de akoestiek zo slecht in de keuken annex woonkamer dat wanneer kinderen spelen het voeren van een gesprek, lezen, muziek luisteren of TV kijken, haast onmogelijk is.

Artpanel 57mm print 39 incatro

Oorzaak bestaat voornamelijk uit aanwezigheid van harde reflecterende oppervlakten die het geluid direct terugkaatsen. Op basis van foto’s en plattegrond met afmetingen, kunnen de akoestiek adviseurs van Incatro al snel een indicatie afgeven hoeveel vierkante meter absorptie toegepast moet worden om het probleem op te lossen. Tevens geven we ook al aan welke mogelijke posities tegen wand of plafond er voor montage zijn. Voor een indicatie op afstand gaan we afhankelijk van de inrichting uit van; 10 procent van de (kuub) inhoud van de ruimten aan vierkante meters akoestische panelen.

Uitgelicht project:

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Vraag hier een akoestisch advies op maat aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★