Incatro Beeldbank Dennis van Zanden Design

Beeldbank Incatro

Akoestisch product met eigen uitstraling

Al onze akoestische producten kunnen worden voorzien van elke stof naar keuze, glad of met structuur. Heeft u liever een akoestische oplossing met een (foto)print? Dat kan! Wij printen dan op speciaal gerecyclede stof, gemaakt van petflessen. We printen in subllimatiedruk. Hierbij worden de kleuren in de vezels gedrukt met als resultaat een haarscherp beeld.

U kunt een print kiezen uit een beeldbank, van een bepaalde kunstenaar, een eigen foto of digitale file laten verwerken. Kortom, een eindeloos scala aan esthetische mogelijkheden.

Partners in beeld

Om u te helpen bij uw keuze van een beeld of foto voor uw akoestisch paneel hebben we voor u een selectie gemaakt van partners die ons in de afgelopen jaren vaker van beeldmateriaal hebben voorzien. Zo kunt u zelf bekijken wat past bij uw interieur.

Heeft u een beeld of foto gekozen van één van onze partners? Dan ontvangen we graag de naam en/of het nummer van de afbeelding. Wij zullen het beeld dan voor u downloaden en verwerken op uw akoestisch product.

Incatro beeldbank Adobe Stock

Adobe Stock Photos

Kies het beeld dat bij u past uit de verzameling van miljoenen beelden van Adobe Stock Photo.

Incatro beeldbank Dennis van Zanden 1

Dennis van Zanden, exclusive design & products

Dennis van Zanden is een Nederlandse ontwerper met een uniek perspectief voor 'new age' artistiek mixed media design. Speciaal voor Incatro heeft hij een catalogus samengesteld met beelden, geschikt voor gebruik op akoestische oplossingen. (Let op; beeldrechten van toepassing)

Incatro beeldbank Peter Odekerken 1

Odekerken Photography

Peter Odekerken is een professionele Nederlandse fotograaf. Zijn concept is:
om het naar binnen brengen van de schoonheid van de buitenwereld.

Kies uit zijn collectie met verschillende thema's. (Let op; beeldrechten van toepassing)

Incatro melkmeisje artpanel58mm

Rijksmuseum Amsterdam

Altijd al een mooi paneel met een afbeelding van één van de meesterwerken uit het Rijksmuseum willen hebben Dat kan. Via Rijksstudio heeft u toegang tot alle meesterwerken.

Neem eens een kijkje bij Rijksstudio.

Kosten foto of beeld

Indien u een keuze maakt uit een beeld of foto van één van onze partners, kan het zijn dat er extra kosten aan verbonden zijn. Deze foto of beeld moet immers ook door ons (tegen gereduceerd tarief) aangekocht worden. Onze experts informeren u graag hierover.

Aanleveren eigen printbestand

Kiest u voor een beeld of foto uit uw eigen collectie, dan ontvangen we dit beeld graag als een Hoge Resolutie-PDF bestand van minimaal 70 DPI op ware grootte. Dit bestand kunt u aanleveren via WeTransfer.nl.

Wij zullen dit beeld dan in de juiste verhouding zetten en de kwaliteit controleren.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★