Blog

Kijk mee achter de schermen bij Incatro en laat je maandelijks informeren en inspireren. We nodigen je van harte uit om op onze blogs te reageren en vragen te stellen.
Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Akoestiek in de kinderopvang, een ondergeschoven kindje?

Binnen de kinderopvang gelden vele richtlijnen voor de inrichting van de ideale omgeving waar kinderen zich comfortabel en veilig kunnen ontwikkelen. Maar deze richtlijnen gaan over geluiden van buitenaf, ventilatie en brandveiligheid. Hoe zit het met het geluid binnen? Krijgt dit wel genoeg aandacht in hoe het zich gedraagt?

Lees meer

3D akoestiek simulatie; de beste akoestische meting?

Problemen met de akoestiek? Een goed akoestisch onderzoek zal aantonen waar het probleem precies ligt. Maar wanneer is een 3D akoestiek simulatie nodig om het probleem in akoestiek te bepalen?

Lees meer

Hoe herken ik een goed akoestisch product?

Merkt u dat het lastig is om uw bezoek te verstaan wanneer u met veel mensen in uw woonkamer zit? Krijgt u zelfs fysieke klachten omdat de galm te veel overheerst? Dan kan het zijn dat de akoestiek in uw woonkamer niet optimaal is. Dat is vaak te verhelpen met de juiste akoestische oplossing. Maar hoe weet u welk akoestisch product het juiste is in uw situatie?

Lees meer

Van de rust thuis terug naar kantoor; hoe gaat u ermee om?

We vonden het allemaal best lekker, dat thuis werken. Af en toe een wasje draaien, pakketjes konden elk moment afgeleverd worden, de kinderen hoefden niet steeds naar de opvang. Werken wanneer het u uitkwam. Maar nu mogen we weer terug naar kantoor. En dat is even schakelen…

Lees meer
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★
Klaar voor comfortabele akoestiek?
Vraag vrijblijvend een offerte aan