Blog

Kijk mee achter de schermen bij Incatro en laat je maandelijks informeren en inspireren. We nodigen je van harte uit om op onze blogs te reageren en vragen te stellen.

Hoe herken ik een goed akoestisch product?

Merkt u dat het lastig is om uw bezoek te verstaan wanneer u met veel mensen in uw woonkamer zit? Krijgt u zelfs fysieke klachten omdat de galm te veel overheerst? Dan kan het zijn dat de akoestiek in uw woonkamer niet optimaal is. Dat is vaak te verhelpen met de juiste akoestische oplossing. Maar hoe weet u welk akoestisch product het juiste is in uw situatie?

Lees verder

Van de rust thuis terug naar kantoor; hoe gaat u ermee om?

We vonden het allemaal best lekker, dat thuis werken. Af en toe een wasje draaien, pakketjes konden elk moment afgeleverd worden, de kinderen hoefden niet steeds naar de opvang. Werken wanneer het u uitkwam. Maar nu mogen we weer terug naar kantoor. En dat is even schakelen…

Lees verder

Wat is geluidsoverlast op het werk?

Omgevingsgeluid hoort er eenmaal bij, maar wanneer leidt dit geluid tot overlast? In dit blogartikel geven wij antwoord op de vraag ‘Wat is geluidsoverlast op het werk?’.

Lees verder

Binnenkijken bij... Interior Group

Incatro is sinds enige tijd een samenwerking gestart met de Interior Group. De Interior Group omschrijft zichzelf als dé plek waar meesterschap, design, vindingrijkheid, vakmanschap, ambacht en uniciteit samensmelten.

Lees verder
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★