Binnenkijken bij... Interior Group

Fotostudio Eye 4 You Keijsers Interiors Akoestische wanden 31

Incatro is sinds enige tijd een samenwerking gestart met de Interior Group. De Interior Group omschrijft zichzelf als dé plek waar meesterschap, design, vindingrijkheid, vakmanschap, ambacht en uniciteit samensmelten. Keijsers Interiors en De Projectgroep zijn de co-creators van Interior Group. Het gloednieuwe onderdeel van Interior Group is het ‘experience center’ in Utrecht. Een complete ‘story world’ waar alle branches waarin zij werkzaam zijn, op creatieve wijze getoond worden.

Voor dit nieuwe experience center hebben wij als Incatro verschillende akoestische producten ter beschikking gesteld.

In dit blog vertellen we je graag meer over de samenwerking met de Interior Group en dit nieuwe experience center.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Samenwerken = elkaar versterken

In aanloop naar een ander groot project waar wij samenwerken met de Interior Group werd Incatro gevraagd of wij ook een bijdrage wilden leveren bij de inrichting van het nieuwe experience center. Voor Incatro natuurlijk een mooie kans om (potentiële) klanten direct kennis te laten maken en ervaren wat goede akoestiek doet met een ruimte en hoe het een ruimte esthetisch kan verrijken.

Fotostudio Eye 4 You Keijsers Interiors Akoestische wanden 28

Zodoende hebben we de volgende producten ter beschikking gesteld voor het experience center:

  • ARTwall met doorvoeren voor TV;
  • ARTwall met uitsparing deur;
  • INCAfelt plafond;
  • ARTpanel 52mm binnen kozijnen met fotoprints projecten.

Een ARTwall is een ‘custom made’ akoestische wandbespanning zonder naden.

De INCAfelt platen zijn lichtgewicht randloze polyester wol platen (100% recyclebaar) die direct aan het plafond of wand verlijmd kunnen worden, of middels staalkabeltjes kunnen worden bevestigd aan het plafond.

Het ARTpanel is een hoogwaardig wandpaneel dat zorgt voor een aangename akoestiek. Het wandpaneel neemt met zijn unieke vulling als het ware galm en ongewenste geluidsreflecties op. Zo wordt ruis verminderd en de spraakverstaanbaarheid binnen uw ruime verhoogd.

Het experience center, een complete beleving

Het experience center is een ware bron van inspiratie, waar diverse interieurconcepten tot leven zijn gebracht voor verschillende branches. Zo ervaart de klant een complete beleving. Een mooie gelegenheid ook om de oplossingen van Incatro “in actie” te zien.

Het experience center bestaat uit verschillende ‘rooms’ die architecten kunnen reserveren. Zo zijn er verschillende ‘creation rooms’ waar architecten rustig in de juiste sfeer kunnen brainstormen, de ‘creative square’ waar interieurarchitecten kunnen afspreken met klanten en een ‘wall of fame’ waarbij je door een tunnel kunt lopen en inspiratie kan halen uit de projecten die op de naam van het Interior Group staan.

Fotostudio Eye 4 You Keijsers Interiors Akoestische wanden 67

Interior Group:

‘Trots zijn we op ons gloednieuwe ‘experience center’ in Utrecht. Een state-of-the-art broeinest dat bruist van de eigentijdse interieurconcepten voor verschillende branches. Wij helpen je met het uitrollen van jouw conceptontwikkeling met inspirerende ideeën en toepassingen. De plannen van jouw architect zijn in vertrouwde handen en samen met jou bouwen wij je ontwerp verder uit. Van hotels tot restaurants, van openbare ruimtes tot hospitality, van short-stay appartementen tot recreatiewoningen, van kantoren tot winkelinrichting.

Zodra je binnenkomt, word je overladen met de nieuwste technieken - ware explosies van materialen, kleuren, stalen en eigentijdse toepassingen voor elk type project. We nemen je mee op reis naar het scala van de eindeloze mogelijkheden.’

Foto’s copyright: Anja Tuinder – Fotostudio Eye 4 You.

Meer weten?

Benieuwd naar het experience center? Bekijk dan de website van Interior Group.

Wilt u meer weten over de akoestische oplossingen van Incatro? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

En over ons mooie grote project volgt later meer…

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★