Zwembad

Perfecte akoestiek in uw binnenzwembad

Lekker ontspannen en bewegen in een binnenzwembad maar dan liefst zonder de galm die daar vaak aanwezig is door het gebruikt van harde materialen op de vloer en aan de wand.

Door toepassing van akoestische wandpanelen [ARTpanel] en of plafondpanelen [ARTceiling] kunnen wij deze ongewenste reflecties en galm voor u uit de ruimte halen. Binnen zwemmen met het akoestische comfort van een buitenbad.

Project: binnenzwembad particulier

Incatro zwembad 2 artwall 57mm print

Opdracht: een combinatie van verfraaiing van de ruimte en het wegnemen van de holle klank een bekend probleem bij binnen-zwembaden is de holle klank (badkamer akoestiek). Daarnaast wilde men de ruimte ook verfraaien door gebruik te maken van een foto.

Oplossing: 'ARTwall' Toepassen absorberend materiaal in deze grote en hoge ruimte met veel glaswanden. Gekozen werd daarom voor een 3-luik (fotowand). De profielen (57mm) werden in de muur verwerkt en steken ca 1 cm uit waardoor er een elegante uitstraling ontstaat.

Toegepaste producten: ARTwall, 3 panelen van elk 200 cm breed en 300 cm hoog. Samen goed voor 18 vierkante meter. De ARTwall's werden in 2 fasen bij de klant gemonteerd.Montage profielen en nadat de muren van stukwerk waren voorzien hebben wij de akoestische vulling aangebracht en de prints ingespannen.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Vraag hier een akoestisch advies op maat aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★