Holle klank in het zwembad

Akoestiek verbeteren in het zwembad van een woonhuis

Veel last van hinderlijke geluidsreflecties

Een verblijf in het zwembad van deze particuliere klant was niet aangenaam. Door alle harde oppervlakken hadden geluidsreflecties alle vrijheid.

Incatro bracht extra geluidsabsorptie aan zodat de galm en holle klank verdwenen. Nu is het fijn ontspannen in deze ruimte.

Opdrachtgever
Particuliere klant
Locatie
Giessenburg
Aantal m2
47 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Zwembad woonhuis

Een mooi akoestisch plafond

Deze particuliere klant beschikt over een mooie zwembadruimte, maar met veel harde materialen. Ook het wateroppervlak is een hard oppervlak waar geluidsgolven de kans krijgen om te reflecteren.

Dit maakt dat een verblijf in de ruimte onaangenaam kan zijn. Men kan elkaar moeilijk verstaan en kan zelfs vermoeider worden in plaat van ontspannen.

Incatro adviseerde om een 3-tal langwerpige akoestische plafondpanelen, in dit geval onze ARTceiling, toe te passen. Om deze te laten integreren met de rest van de ruimte is gekozen om deze te voorzien van een grijze stof. Afgewisseld met de rijen spots geven deze een mooie invulling van de ruimte.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★