Ortho Breda AR Twall 6

Henneman van Hees Orthodontisten in Breda

Akoestiek verbeteren in de praktijkruimte

Open structuur

Henneman-van Hees Orthodontisten is een familiepraktijk met inmiddels 3 vestigingen in Breda, Etten-Leur en Oosterhout.

Door de open structuur van de praktijk in Breda kreeg galm en echo alle ruimte. Incatro zorgde voor de juiste akoestische oplossing met behoud van het open karakter.

Opdrachtgever
Henneman van Hees Orthodontisten
Locatie
Breda
Aantal m2
29 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Praktijkruimte
Geleverde producten
ARTwall

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Ortho Breda AR Twall 4

Meerdere behandelplekken in 1 ruimte

De praktijk in Breda is, net zoals de andere praktijken, modern ingericht met een prettige uitstraling. Hoewel de ruimte is ingedeeld in verschillende plekken, heeft het een open karakter.

Geluid kan zich in deze ruimte wel overal naartoe verplaatsen. Dus bij de verbouwing werd meteen duidelijk dat er aandacht moest zijn voor akoestiek.

Om zo het geluid van een specifieke plek op deze plek te houden en storende geluidsreflecties en galm te verminderen of te voorkomen.

Ortho Breda AR Twall 2

Groot absorberend vlak

Door ons is geadviseerd om op een aantal strategische plekken een absorberend oppervlak aan te brengen. Zo hebben we een 4-tal ARTwalls, de naadloze en muurvullende variant binnen ons assortiment akoestische wandoplossingen, geplaatst.

Op 2 muren bij de tandartsstoelen hangt een ARTwall met een print van een bouwtekening van de praktijk.

Op een andere muur hebben we een witte ARTwall aangebracht met een uitsparing voor het raam van 1,10 bij 1,10 m.

Op een muur tussen 2 ruimtes hebben we nog een witte ARTwall aangebracht. Geheel passend bij de sfeer en uitstraling van de praktijk. En totaal onopvallend op een goede manier.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★