Incatro akoestiek referentie decos2

Decos Technology Group in Noordwijk

Akoestiek verbeteren op kantoor

Bijzondere opdrachtgever

Decos technology Group is een software bedrijf dat werkt aan slimme technologie.

Voor hun hoofdkantoor in Noordwijk werd Incatro ingeschakeld om de akoestiek op kantoor te verbeteren. Een bijzonder gebouw dat ontworpen is als een meteoriet die is neergestort in een soort maanlandschap, met bijzondere vormen.

Opdrachtgever
Decos Technology Group
Locatie
Noordwijk
Ruimte
Kantoor
Geleverde producten
ARTwall

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Decos

Hinderlijke geluidsreflecties

De akoestische problemen deden zich voornamelijk voor op de 2e verdieping. een grote open ruimte met diverse werkplekken, al dan niet gescheiden door een glaswand.

Door de geluidsreflecties tegen de harde muren, het schuine dak en de glaswanden is er veel last van galm en konden mensen elkaar slecht verstaan.

Als oplossing voor deze akoestische problemen hebben we hier gekozen voor één van onze akoestische wandproducten, onze ARTwall, met mooie fotoprints.

Video: van meting tot montage

In deze video kunt u zien hoe wij te werk zijn gegaan vanaf het akoestische onderzoek met een akoestiekmeting tot de oplevering. Ook komt de klant aan het woord die aangeeft wat de akoestische problemen waren en aansluitend haar mening geeft over het eindresultaat.

Een mooie uitdaging voor Incatro om dit prachtige pand ook prachtig te laten klinken en zo de werknemers een comfortabele akoestiek te bieden.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★