Woonkamer in Herten

Akoestiek verbeteren in een woonkamer

Mooie ARTwall met uitsparing voor tv

In verband met de overlast die de eigenaren van dit huis hadden van de geluidsreflecties in hun woonkamer, adviseerde Incatro om geluiddempende panelen op te hangen.

Verzoek van de klant was om de tv te integreren in de totaaloplossing.

Opdrachtgever
Particuliere klant
Locatie
Herten
Aantal m2
6 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Woonkamer
Geleverde producten
ARTwall

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Incatro Kuil van Hilten AR Twall 2

Hol geluid in de woonkamer

De bewoners van deze dijkwoning merkten al vrij snel na het betrekken van de nieuwbouwwoning dat ze veel last hadden van een hol geluid in de woonkamer.

Door de gestucte muren en plafond en een houten parketvloer zijn er veel harde oppervlakken waarop het geluid kan weerkaatsen. Hierdoor ontstaan galm en echo en kunnen de bewoners elkaar nauwelijks nog verstaan. Zeer onaangenaam.

Incatro adviseerde naar aanleiding van een bezoek op locatie, waarbij ook een akoestische meting werd gedaan, om extra geluiddempende panelen op te hangen.

Incatro Kuil van Hilten AR Twall 7

Volledig geïntegreerd

In overleg met de klant is gekozen voor onze ARTwall, uit ons assortiment akoestische wandoplossingen.

Speciaal verzoek van de klant was of de televisie onderdeel kon worden van de akoestische oplossing. Jazeker!

Net zoals we rekening kunnen houden met uitsparingen voor ramen en deuren of doorvoeren voor lampen of stopcontacten, is het ook mogelijk om een uitsparing te maken in dit muurvullend akoestisch wandpaneel voor het ophangen van de televisie.

Door daarnaast ook te kiezen voor een speciale print op de stof, wordt dit akoestisch element een ware blikvanger in de woonkamer.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★