Incatro ARAG AR Tspecial AR Tscreen 4

ARAG Versicherungen in Düsseldorf

Akoestiek verbeteren op kantoor

Kantoorakoestiek

ARAG Versicherungen is een internationaal opererende rechtsbijstandsverzekeraar en 1 van de grootste ter wereld. Het hoofdkantoor van ARAG is gevestigd in Düsseldorf in de ARAG Tower.

In opdracht van Planen und Einrichten heeft Incatro voor 1 van de kantoortuinen de akoestiek aangepast naar een aangename kantoorakoestiek.

Opdrachtgever
ARAG Versicherungen | Planen und Einrichten pro Office
Locatie
Düsseldorf (Duitsland)
Ruimte
Kantooromgeving
Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Bijzonder gebouw

De ARAG Tower in Düsseldorf is met zijn 125 meter hoogte een bijzonder gebouw in de omgeving. Het gebouw telt 32 verdiepingen en het bruto vloeroppervlak is net zo groot als ongeveer 6 voetbalvelden.

Het kantoorpand is afgewerkt met veel glas en harde materialen. Hierdoor krijgt geluid de kans om te reflecteren en ontstaat er veel galm en echo. Niet ideaal voor een aangename werkomgeving.

Incatro ARAG AR Tspecial AR Tscreen 3

Problemen in de kantoortuin

In een kantoortuin waar veel mensen bij elkaar zitten, wordt ook veel geluid geproduceerd. Hierdoor wordt het lastig voor de medewerkers om elkaar maar ook hun klant te verstaan aan bijvoorbeeld de telefoon of tijdens een overleg ter plaatse.

Planen und Einrichten, een gewaardeerde projectinrichter uit Düsseldorf, hoorde van de problemen en heeft Incatro ingeschakeld om deze op te lossen.

Incatro ARAG AR Tspecial AR Tscreen 6

Cirkel van overleg

Speciaal voor ARAG heeft Incatro een overlegcirkel gemaakt Deze akoestische oplossing bestaat uit een set van 4 ARTscreens, uit ons assortiment van onze akoestische schermen, die per 2 geschakeld een cirkel vormen met een doorsnee van 300 cm en een hoogte van 190 cm. Zo kunnen medewerkers zich voor een kort, klein overleg even afzonderen en hebben andere medewerkers geen last meer van dit overleg.

Deze akoestische kamerschermen zijn verplaatsbaar en bijzonder geschikt voor grote open ruimtes. Ze absorberen storende geluiden aan twee zijden. De spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy binnen de afgeschermde ruimte zal aanzienlijk verbeteren.
Deze verplaatsbare wanden kunnen geheel naar wens worden gemaakt en voorzien worden van uw bedrijfskleuren, logo of foto's.

Incatro akoestiek ARAG artscreen eilanden90mm7

Akoestisch bureauscherm op maat

Daarnaast hebben wij voor dit project ruitvormige akoestische elementen gemaakt waaraan onze standaard ARTdeskscreens werden gekoppeld.

In combinatie met elektrische verstelbare bureaubladen geeft dit een unieke opstelling.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★