IMG 2489

Inspirium Amsterdam

Akoestiek verbeteren in een showroom

Inspiratie en realisatie voor horeca ondernemers

Het Inspirium heeft 2 locaties. Inspirium Breda is in 2011 geopend. In 2019 is daar een nieuwe locatie in Amsterdam bijgekomen. De voormalige Horecawerf is omgedoopt tot Inspirium Amsterdam. De 2 locaties van het Inspirium zijn bedoeld om te inspireren. De partners zijn allemaal zelfstandig ondernemers met ieder hun eigen expertise. Ze zijn onderscheidend en versterken elkaar in totaalconcepten.

Bij de inrichting van het Inspirium Amsterdam heeft ook Incatro haar bijdrage geleverd.

Opdrachtgever
Inspirium
Locatie
Amsterdam
Ruimte
Showroom
Geleverde producten
Akoestisch plafond ARTceiling

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

IMG 2472

Kale industriële unit

Bij het ontwerpen en inrichten van het Inspirium Amsterdam, moest ook aandacht besteed worden aan de akoestiek van de ruimte. In basis was het gebouw een kale industriële unit waar galm en hinderlijke geluidsreflecties alle ruimte hadden.

Ondanks dat er voor elke ruimte een maatwerk akoestische oplossing is ontworpen, is het toch één geheel geworden. Deze oplossingen bestaan uit muurproducten, plafonds en op zichzelf staande elementen.

IMG 2477

Eigen design

De architect van het Inspirium in Amsterdam had hele specifieke wensen. U kunt zijn handtekening in het hele gebouw en interieur terugvinden.

Om aan zijn wensen te voldoen, hebben wij een prachtig, zwevend akoestisch plafond, onze ARTceiling, ontworpen, bestaande uit een aantal ongebruikelijke figuren. Dit creëert in zijn geheel een prachtig beeld in de overkoepelende stijl van het Inspirium.

Bij het Inspirium hebben wij de volgende akoestische producten toegepast:

Bekijk de hele video waarin Carl Huijskens vertelt over de bijdrage van Incatro aan het Inspirium.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Resultaat Inspirium

De samenwerking van de verschillende partners bij het Inspirium heeft geleid tot een inspirerende en indrukwekkende omgeving, waar bestaande en toekomstige klanten hun eigen stijl kunnen bepalen.

Bent u benieuwd naar het eindresultaat? Kom dan eens langs in één van de twee showrooms van het Inspirium in Amsterdam of Breda.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★