Onze samenwerkingspartners

Over ons
Incatro Room Acoustics samenwerkingspartners
— Samenwerken is elkaar versterken

Bundeling van krachten

Incatro werkt samen met diverse partners, zoals architectenbureaus, kantoor-en projectinrichters, geluidbureaus, bouwbedrijven en andere adviseurs.

Ook bundelen we onze krachten met andere bedrijven ten behoeve van specifieke branches via netwerkorganisaties zoals het Inspirium.

Project hospitality inspirium breda4

Inspirium Breda & Amsterdam

Inspirium is een uniek kennis- en inspiratieplatform voor de hospitality branche waar expert-partners hun kennis en ervaring met u delen vanuit hun eigen expertrol (interieur & styling, techniek & equipment, food & beverage, advies & dienstverlening en kennis & inspiratie). Bij het Inspirium vindt u dus alle ingrediënten voor een uniek hospitality concept onder één dak.

Er is sprake van grote openheid en synergie. Binnen Inspirium delen we dezelfde missie en visie als het gaat over gastvrijheid. Alle partners zijn expert op hun vakgebied en stellen alles in het werk om een optimale gastvrijheidsbeleving voor uw klanten en gasten te realiseren. Alle partners binnen Inspirium zijn zelfstandig ondernemer. Toch kan een bezoek aan één van de partners leiden tot spontane kennismakingen met andere partners.

Showroom inspirium amsterdam

Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche.

Het succes komt voort uit de aanpak en de kracht van onze expert partners. Samen vormen we een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor de twee fysieke locaties, Amsterdam en Breda. De synergie tussen de partners ervaart u daar al direct bij binnenkomst en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn.

Wilt u meer weten over Incatro of over onze akoestische producten en oplossingen? Of wilt een akoestische meting of een advies aanvragen? U kunt direct bellen met één van onze experts via +31 (0)85 48 63 380 of vul ons contactformulier in.

Informatie aanvraag
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★