Poolcentrum 4 Friends in Tilburg

Akoestiek verbeteren voor een pool- en biljartcentrum

Optimaal genieten

“Gezellig met je vrienden een potje poolen in de ambiance van je eigen huiskamer”. Dat valt te lezen op de website van Poolcentrum 4 Friends.

Dat lukt niet als geluid hinderlijk reflecteert en de ontspannen sfeer negatief beïnvloedt. Incatro had de juiste akoestische oplossing voor dit gastvrije bedrijf.

Opdrachtgever
Poolcentrum 4 Friends
Locatie
Tilburg
Aantal m2
22 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Poolcentrum
Geleverde producten
ARTceiling

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Poolcentrum en sportsbar 4 Friends is een gezellig café in Tilburg waar je terecht kunt voor een potje pool, snooker, darts of je favoriete wedstrijd kunt kijken. Of ga je de uitdaging aan om te ontsnappen uit de Escaperoom?!

Voor elke activiteit bieden ze een gezellig avondje uit in een huiselijke sfeer.

Incatro Poolcentrum 4 Friends Tilburg AR Tceiling 3

Veel geluid

Met 17 pooltafels, 1 snookertafel, 1 biljarttafel en 5 dartbanen (allemaal op professioneel niveau) kunnen er op drukke dagen veel mensen tegelijk aanwezig zijn. De gesprekken van de mensen, de geluiden van het aantikken van de biljartballen, de gezelligheid van het toekijkende publiek. Geluid is er in overvloed.

Om ervoor te zorgen dat deze geluiden niet meer reflecteerden en daardoor een negatieve invloed zouden hebben op de prestaties van de sporters en het toekijkende publiek, was het aanbrengen van extra absorptie nodig.

Incatro Poolcentrum 4 Friends Tilburg AR Tceiling 5

Akoestisch plafond

De beste plek om deze akoestische panelen te monteren is op de plek waar het geluid geproduceerd wordt. Zo is ervoor gekozen om boven een 7-tal pooltafels onze ARTceiling, één van onze akoestisch plafonds, te plaatsen.

Wat betreft de uitstraling werd gekozen voor de kleuren en vormen van een biljartbal. Elke ARTceiling kreeg daarnaast het nummer van de betreffende tafel.

Een mooie en praktische oplossing, die ook nog eens volledig integreert met de sfeer en uitstraling van het poolcentrum.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★