Bistrobar Indonesia in Haarlem

Akoestiek verbeteren voor een hippe bistrobar

Indonesische keuken op zijn best

Bij Bistrobar Indonesia staat de Indonesische en Indische keuken centraal. Op en top genieten in een bijzondere sfeer en ambiance.

Incatro werd gevraagd om de akoestiek te verbeteren zodat deze past bij de totaalbeleving die dit restaurant wil bieden.

Opdrachtgever
Bistrobar Indonesia (voorheen The Gin Sum Club)
Locatie
Haarlem
Aantal m2
23 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Bistrobar

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Incatro Bistrobar Indonesia The Gin Sum Club AR Twall AR Tpanel AR Tcurtain 6

Toegankelijk

Voordat dit restaurant Bistrobar Indonesia werd, was het eerst The Gin Sum Club. Maar dat liep niet zo goed zoals gehoopt.

Eigenaar Thierry Smagge nam contact op met horecaondernemer Ron Blaauw en de te hippe, te strakke club met te ingewikkelde kaart werd omgebouwd tot deze gezellige en laagdrempeligere bistrobar.

Bistrobar Indonesia is gevestigd op de Zijlstraat in Haarlem, in het voormalig bankgebouw in Amsterdamse School-stijl. De binnenkant van dit monumentale pand is gezellig ingericht met warme kleuren, groen, bruin en hout. Een gevoel van urban-jungle.

Incatro Bistrobar Indonesia The Gin Sum Club AR Twall AR Tpanel AR Tcurtain 2

Volledig geïntegreerd

Om galm, echo en andere hinderlijke geluidsreflecties tegen te gaan, was extra geluidsabsorptie nodig. Voorwaarde was dat deze akoestische oplossingen naadloos pasten bij de sfeer en inrichting van de nieuwe bistrobar.

In overleg met de klant is gekozen voor een combinatie van 3 akoestische producten.

Akoestische wand

In de grote restaurantruimte is een grote akoestische wand aangebracht met een speciale print. Hierbij is ook rekening gehouden met een doorvoer voor de geluidsbox. Met de afhangende planten en lampen ervoor past deze ARTwall helemaal bij de bijzondere uitstraling.

Incatro Bistrobar Indonesia The Gin Sum Club AR Twall AR Tpanel AR Tcurtain 5

Geluidsabsorberende gordijnen

In de loungehoek zijn, behalve een ARTpanel, ook akoestische gordijnen, onze ARTcurtains opgehangen.

Deze gordijnen zijn niet alleen geluidsabsorberend, maar ook licht regulerend en warmte werend. Ze passen perfect bij de warme sfeer van het restaurant.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★