Servicekantoor Echte Bakkersgilde in Wageningen

Akoestiek verbeteren op het servicekantoor

Oog voor kwaliteit

Het keurmerk van Echte Bakker krijgt men niet zomaar. Elke bakker die dit keurmerk ambieert, moet hiervoor eerst een proeve van bekwaamheid doen. En het hele jaar door bewijzen dat ze keurmerk-waardig zijn.

Toen Martin Cuypers, de kantoor- en projectinrichter uit Venray, ons benaderde met de vraag of we het Echte Bakkersgilde konden helpen met de akoestiekproblemen op hun servicekantoor, wisten we dat ook wij moesten bewijzen dat we de beste zijn in ons vak.

Opdrachtgever
Echte Bakkersgilde via Martin Cuypers
Locatie
Wageningen
Aantal m2
42 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Kantoorruimtes en vide
Geleverde producten
ARTwall ARTpanel

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Het begin van het Echte Bakkersgilde gaat terug naar 1967. Toen besloten een aantal bakkers hun handen ineen te slaan en hun kennis en recepten met elkaar te delen.

Inmiddels bestaan er ongeveer 135 Echte Bakkers met in totaal ruim 320 winkels.

Incatro Martin Cuypers Echte Bakkersgilde AR Tpanel AR Twall 4

Servicekantoor

De missie van het Echte Bakkersgilde is het vakmanschap en rendement van de aangesloten bakkers te versterken.

De Gildeleden helpen elkaar hierbij en worden daarnaast ondersteund door het servicekantoor in Wageningen. Zij verzorgen o.a. marketing en communicatiecampagnes, organiseren diverse bijeenkomsten, productkeuringen en winkelbeoordelingen. En delen kennis via de speciale ledensite.

De hulp van Incatro werd ingeroepen in verband met de akoestische problemen in de kantoortuin, de studio, de directiekamer, de stilte werkplek en de vide op de 1e etage.

Incatro Martin Cuypers Echte Bakkersgilde AR Tpanel AR Twall 5

Passie voor het vak

Onze akoestisch adviseur heeft ter plaatse een akoestisch onderzoek en galmmeting gedaan en op basis van de uitkomsten een akoestische oplossing per ruimte geadviseerd.

In totaal zijn er 5 ARTwalls en 2 ARTpanels, 2 mogelijke opties uit ons assortiment akoestische panelen, opgehangen. Allen voorzien van een mooie print met echte bakkersproducten.

Bijzonder stukje vakwerk werd door onze ervaren monteurs geleverd voor de dubbele ARTwall voor de vide op de 1e verdieping.

Hier werden 2 grote akoestische wandpanelen van ongeveer 300 x 260 cm in de hoek tegen elkaar geplaatst met een print die lijkt door te lopen. Een mooie blikvanger op kantoor.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★