Kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen

De kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde.

Kantoortuinen zijn sinds de jaren ’90 ongekend populair. Een dergelijke kantoor zorgt namelijk voor een fijne werksfeer met meer creativiteit en interactie. Ook de kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde. De hulp van INCATRO werd hiervoor ingeschakeld en vandaag delen wij het mooie resultaat!

Gedanken Tanken AR Tceiling AR Tbreeze AR Tdeskscreen AR Tpanel 2

Kantoortuinen bevorderen weliswaar de werksfeer, maar veroorzaken ook hinderlijke galm. Daarom nam GEDANKENtanken contact op met INCATRO. Onze akoestische specialisten bezochten het kantoor in Keulen om een uitgebreide meting uit te voeren. Zij concludeerden dat er 145m2 absorptiemateriaal nodig was om de akoestiek in zowel het huidige kantoor als het uitgebreide gedeelte te verbeteren. De galm werd gereduceerd van 1,04 naar 0,6 seconden – de aanbevolen galmtijd voor kantoren.

Kantoor _ 4

De akoestische oplossingen voor GEDANKENtanken

Om de akoestiek in de kantoorloft te verbeteren, werden de volgende producten geplaatst:

  • 2 Soundsleaves Deskseries;
  • 80m2 witte ARTceiling;
  • 8 ARTbreeze panelen;
  • en twee ARTpanels, enkele 52mm ARTdeskscreens

Een tevreden klant!

GEDANKENtanken was zeer tevreden over het eindresultaat en kijkt met goede gevoelens terug op het proces. Zij prijzen de eenvoud van het design van de panelen en de stijlvolle aansluiting op de uitstraling van het gerenoveerde pand.

Benieuwd naar wat INCATRO voor u en uw organisatie kan betekenen?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies!

De voordelen van de ARTceiling

De ARTceiling is een onzichtbare akoestische oplossing en daarom favoriet bij veel van onze klanten.

De esthetische plafondpanelen worden afgehangen aan staalkabels of als grotere naadloze vlakken tegen het plafond gemonteerd. Hierdoor blijft ook de hoogte van de ruimte behouden en wordt er geen stof bovenop het paneel verzameld. Beide varianten zijn bij de klant toegepast. Ook is het mogelijk om uw lampen terug te plaatsen of brandmelders op te hangen. Deze worden aangesloten met hulp van een erkend elektricien, zonder dat het paneel wordt beschadigd.

Elke ARTceiling maken wij op maat. Nadat onze specialisten uw locatie hebben geanalyseerd, geven zij persoonlijk advies waarin al uw wensen zijn meegenomen. U kiest uit veel verschillende kleuren – al is wit favoriet. Daarnaast kunt u de buitenstof vervangen als de oorspronkelijke stof na jaren is vervuild of beschadigd. Maar ook als u bijvoorbeeld op de kleur raakt uitgekeken.

Het akoestische plafond wordt vakkundig door eigen opgeleid personeel gemonteerd, zodat u bent gegarandeerd van optimale service en kwaliteit. Uiteraard ruimen wij de werklocatie netjes op na het voltooien van onze werkzaamheden.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Vraag hier een akoestisch advies op maat aan

Producten gebruikt in dit project

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★