Incatro Gedankentanken 9

Kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen

Akoestiek verbeteren op kantoor

Akoestiek in de kantoortuin

De kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde.

Opdrachtgever
GEDANKENtanken
Locatie
Keulen (Duitsland)
Aantal m2
145 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Kantoor omgeving

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Kantoortuinen zijn sinds de jaren ’90 ongekend populair. Een dergelijke kantoor zorgt namelijk voor een fijne werksfeer met meer creativiteit en interactie.

Ook de kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde.

Incatro Gedankentanken 5

Nadelen van een kantoortuin

Kantoortuinen bevorderen weliswaar de werksfeer, maar veroorzaken ook hinderlijke galm. Daarom nam GEDANKENtanken contact op met INCATRO.

Onze akoestische specialisten bezochten het kantoor in Keulen om een uitgebreide meting uit te voeren. Zij concludeerden dat er 145m2 absorptiemateriaal nodig was om de akoestiek in zowel het huidige kantoor als het uitgebreide gedeelte te verbeteren.

Dankzij akoestische panelen is de galm gereduceerd van 1,04 naar 0,6 seconden – de aanbevolen galmtijd voor kantoren.

Incatro Gedankentanken 4

De akoestische oplossingen voor GEDANKENtanken

Om de akoestiek in de kantoorloft te verbeteren, werden de volgende producten geplaatst:

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Een tevreden klant!

GEDANKENtanken was zeer tevreden over het eindresultaat en kijkt met goede gevoelens terug op het proces. Zij prijzen de eenvoud van het design van de panelen en de stijlvolle aansluiting op de uitstraling van het gerenoveerde pand.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★