Showroom Poulissen Audio Video Center in Roermond

Akoestiek verbeteren voor een winkelbedrijf met topproducten in het audio-, hifi- en videosegment.

Ongekend kijk- en luisterplezier

Om de bezoekers van Poulissen Audio Video ook in de showroom en 12 kijk- en luisterruimtes de optimale ervaring te kunnen geven, werd Incatro gevraagd de ruimtes akoestisch te optimaliseren.

Opdrachtgever
Poulissen Audio Video Center
Locatie
Roermond
Aantal m2
30 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Showroom met topkwaliteit audio, hifi en video merken

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Poulissen Audio Video Center biedt bezoekers, met een bijna eindeloos assortiment van alle wereldproducenten, het beste, het mooiste en het nieuwste aanbod van ongekend kijk- en luisterplezier.

De winkel heeft een vloeroppervlakte van 2000 vierkante meter, verdeeld over meerdere ruimtes.

Incatro Poulissen Audio Video Roermond3

Belang van goede akoestiek

Niet alleen de kwaliteit van de geluidsapparatuur en luidsprekers zijn van groot belang voor de kwaliteit van de geluidsweergave. Een goede ruimteakoestiek speelt daar ook een essentiële rol in.

Poulissen onderkent die rol en zal hun klanten dan ook altijd vragen naar hoe het gesteld is met de ruimte wat betreft akoestiek, nagalmtijd en reflecties. Zij staan voor een optimale beleving in geluid en beeld en daar hoort akoestiek gewoon bij.

Poulissen ziet in Incatro een betrouwbaar partner die, net zoals zij, de klant een optimaal resultaat willen bieden.

Incatro Poulissen Audio Video Roermond7

Assortiment aan akoestische producten

Bij deze opdracht heeft Incatro niet alleen gekeken naar de beste akoestische invulling voor hun luister- en kijkruimtes maar ook naar de algehele akoestische ervaring in de gehele winkel.

In een winkelbedrijf waar zo veel geluid geproduceerd wordt, is het ook belangrijk om bijvoorbeeld een tafel waar met klanten gekeken wordt naar een specifieke invulling of een werkruimte voor medewerkers akoestisch af te schermen, zodat men verstaanbaar blijft en in alle rust kan werken/overleggen.

Zo heeft Incatro op diverse plekken in de winkel een aantal akoestische wandpanelen, akoestische schermen en andere akoestische producten zoals onze ARTbase en Soundleaves geplaatst. In totaal is er ongeveer 30 m2 aan extra absorptie toegevoegd.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★