Incatro Apgen Zwolle 1

Het Apostolisch Genootschap

Verbetering van de akoestiek in de kerk

Expert in kerkakoestiek

Wanneer galm – inherent aan de akoestiek van een kerkgebouw – gaat overheersen tijdens een kerkdienst, dan vraagt dat om adequate oplossingen en de expertise op het gebied van kerkakoestiek.

Het creëren van een goede spraakverstaanbaarheid in uitdagende omstandigheden, zoals kerken, is ons vak en zien we als een uitdaging.

Opdrachtgever
Het Apostolisch Genootschap
Locatie
Meerdere locaties
Ruimte
Het schip van de kerk
Geleverde producten
ARTpanel ARTwall

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Incatro Apgen Enschede

Galm in de kerk

Niks mooier als muziek en gezang door het kerkgebouw weerklinken. Maar wat als galm gaat overheersen tijdens de kerkdienst en de voorganger niet meer te verstaan is.

Aandacht voor een goede akoestiek is ook bij een kerkgebouw zeer belangrijk. Het gaat tenslotte om de juiste balans tussen mooie klanken en een goede geloofsoverdracht.

Incatro Apgen Soest3

Kerkgemeenschap

Het Apostolisch Genootschap is een plaats voor religieus-humanistische zingeving. Dat wil zeggen dat ze “gemeenschappen vormen en ontmoetingen organiseren voor zingeving en levenskunst”. Zo leveren ze “een concrete bijdrage aan een menswaardiger bestaan.”

Het Apostolisch Genootschap heeft zo’n 14000 leden en sympathisanten en heeft 69 locaties in Nederland en 4 in het buitenland.

Incatro Apgen Utrecht2

Akoestiek verbeteren in de kerk

We hebben de afgelopen jaren met onze akoestische panelen al een 10-tal kerken van het Apostolisch Genootschap geholpen bij hun akoestische problemen. Hierbij is onze expertise op het gebied van kerk-akoestiek, in combinatie met de zogeheten ‘elektro-akoestiek’ –– uitgangspunt voor de op maat gesneden adviezen van Incatro.

Voor de kennis van elektro-akoestiek - het door geluidsinstallaties versterkte woord, muziek of gezang – konden wij terecht bij onze partner SchaapSound.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★