Bakkerij Mathieu Hermans in Maastricht

Akoestiek verbeteren voor de bakkerswinkel

Echte ambacht

Bakkerij Hermans is een waar begrip in Maastricht en omstreken.

In de prachtige winkel van de bakkerij hadden personeel en klanten te veel last van geluid. Incatro werd gevraagd om de akoestiek te verbeteren.

Opdrachtgever
Bakkerij Mathieu Hermans
Locatie
Maastricht
Aantal m2
8,5 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Bakkerswinkel
Geleverde producten
ARTceiling

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wilt u een écht klassiek Maastrichts product proeven? Dan is een bezoek aan Bakkerij Mathieu Hermans, gelegen aan de rand van het centrum, zeker aan te raden.

Al sinds 1936 wordt hier alles dagvers gebakken. Het mooiste gebak en het lekkerste brood. De suikerbollen en vlaaien van Hermans zijn bekend ver buiten Maastricht.

Incatro Bakkerij hermans Maastricht AR Tceiling 6

Vernieuwde bakkerswinkel

Aangrenzend aan de bakkerij, ligt de bakkerswinkel, waar u terecht kunt voor al deze lekkernijen.

De winkel heeft een mooie strakke uitstraling, waar alle aandacht is voor de verse producten van die dag. Hier worden uw zintuigen wel geprikkeld kunnen wij u uit ervaring vertellen!

Maar door de strakke afwerking kreeg geluid veel kans om te reflecteren en ontstond er veel galm en echo.

Hierdoor konden klanten en personeel elkaar moeilijk verstaan. Wat ten nadele kwam van de totaalbeleving en uiteindelijk de verkoopcijfers.

Incatro Bakkerij hermans Maastricht AR Tceiling 8

Mooi maatwerk plafond

Om de hinderlijke geluidsreflecties tegen te gaan heeft Incatro aangeraden om extra geluidsabsorptie aan te brengen. In dit geval was alleen het plafond beschikbaar.

Onze vakkundige monteurs hebben één van onze mooie akoestische plafondoplossingen, onze ARTceiling, aangebracht.

Hierbij werd natuurlijk ook rekening gehouden met een doorvoer voor de al aanwezige lichtrails. Voor de stofafwerking is dezelfde kleur gebruikt als het plafond. Hierdoor gaat het akoestisch plafond helemaal op in de rest van het plafond.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★