OpSjtap Bar & Bik in Roermond

Akoestiek verbeteren voor een eetcafé

Sjmulle, sjmulle lekker bikke

Op Sjtap Bar & Bik is een laagdrempelig Roermonds horecaconcept waar je zonder te veel poespas lekker iets kunt drinken en eten.

Om ervoor te zorgen dat de gasten ook echt kunnen genieten van elkaar gezelschap onder het genot van een hapje en drankje en niet gehinderd worden door te veel geluid, was het nodig om extra geluidsabsorptie aan te brengen.

Opdrachtgever
OpSjtap Bar & Bik
Locatie
Roermond
Aantal m2
21,5 m2 absorptie toegevoegd
Ruimte
Eetcafé
Geleverde producten
ARTpanel ARTwall ARTceiling

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met één van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Op Sjtap Roermond AR Tpanel AR Twall hoek 1

Moeilijk te verstaan

Een veelgehoord probleem in horecagelegenheden is dat mensen elkaar niet goed kunnen verstaan en soms zelfs de neiging hebben om zelfs harder te gaan praten. Dat komt doordat het geluid te veel aanwezig is in de ruimte en reflecteert tegen muren en plafonds. Mensen schreeuwen bijna tegen elkaar om boven de geluiden uit te komen. Dat geeft ook het gevoel van suizen in je oren als je naar buiten loopt.

Op Sjtap Bar & Bik wilde dit absoluut vorkomen en heeft de hulp van Incatro ingeroepen om de akoestische problemen te tackelen.

Na een akoestisch onderzoek met een nagalmmeting heeft onze akoestisch adviseur aangeraden om op een aantal strategische plekken akoestische panelen te plaatsen.

Op Sjtap Roermond AR Tpanel AR Twall hoek 3

Akoestisch paneel met hoek

In totaal is ongeveer 21,5 m2 aan absorptie toegevoegd, in de vorm van een akoestisch plafond, in dit geval onze ARTceiling, een zwarte ARTpanel, een ARTwall en een speciale ARTwall met een hoek erin.

De uitstraling van de akoestische panelen moesten natuurlijk helemaal passen bij het interieur. En bij de 2 ARTwalls is ook rekening gehouden met een doorvoer voor een lamp. Speciaal voor Op Sjtap hebben we een bijzondere ARTwall gemaakt met een hoek erin.

Kortom, een mooi stukje maatwerk.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Terug naar referenties
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★