Bel mij

Referenties

Opdracht: een combinatie van verfraaiing van de ruimte en het wegnemen van de holle klank.

Tijdens het plaatsen van een nieuwe superstrakke woonkeuken en een nieuwe (harde) vloer, viel de klant direct de veranderde akoestiek op in de ruimte: GALM

In deze video tonen wij onze werkwijze van begin tot eind. Dus van geluidmeting tot en met montage en het eindresultaat. Ook komt de klant aan het woord die vooraf aangeeft wat de akoestische problemen zijn en aansluitend haar mening geeft over het eindresultaat. Een mooie uitdaging voor Incatro om dit prachtige pand ook prachtig te laten klinken en zo de werknemers een comfortabele akoestiek te bieden.

In opdracht van projectinrichter Ahrend Inrichten mochten we aan de slag voor CZ Zorggroep in Tilburg. Voor een nieuw in te richten callcenter werden wij gevraagd een naadloze akoestische wand van 14 meter te maken alsmede de akoestische bureauschermen (ARTdeskscreens) te leveren voor een betere spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy voor de werknemers.

In samenwerking met Planen und Einrichten - een projectinrichter in Düsseldorf - hebben wij voor ARAG Versicherungen onderstaand maatwerk mogen maken.

De firma Bittner in Bergheim, Duitsland benaderde ons met het verzoek om de akoestiek te verbeteren in hun instructieruimte. De akoestiek was zo slecht dat onderwijs geven en volgen zeer vermoeiend was.

Akoestische en esthetische aanpassingen in de "Stilteruimte" en de Mariakapel van de Stichting Kerken Ommoord (Protestantse en Rooms-katholieke kerk) De "Stilteruimte" is een 10 meter hoge cilindervormige ruimte met als gevolg een erg vervelende lange nagalmtijd. Incatro verzorgde de akoestische meting en deed op basis hiervan enkele voorstellen waarbij de akoestiek én de esthetische uitstraling beide even belangrijk waren.

Opdrachtgever: TopCare Health Services Venlo Commerciële leverancier van zorg- en dienstverlening op gebied van verzuim en meer.

In opdracht van WijnenBouw, en in samenwerking met kunstenares Ellen Brouwers, hebben wij bij Woningstichting Leystromen te Rijen een 50-tal akoestische panelen gemonteerd.