Bel mij

Referenties

Akoestische maatregelen in de ontvangsthal / Garderobe.

Akoestische maatregelen in 3 kerken van Apostolisch Genootschap te Utrecht, Soest en Zwolle.

Opdracht: een combinatie van verfraaiing van de ruimte en het wegnemen van de holle klank.

BCI Projectinrichting b.v. die al een jarenlange samenwerking heeft met Bronkhorst Cori-Tech kreeg de opdracht het nieuwe pand aan de Groenloseweg, na een grondige renovatie, compleet te voorzien van een nieuwe inrichting. De 40 nieuwe werkplekken zijn onderverdeeld in separate kantoorunits en een grote kantoortuin.

Incatro kreeg een uitnodiging van concertpianiste Daria van den Bercken om haar te helpen met het verbeteren van de akoestiek in haar oefenruimte in hartje Amsterdam. Een mooi 18e eeuws grachtenpand met oefenruimte waar een prachtige concertvleugel staat.

Tijdens het plaatsen van een nieuwe superstrakke woonkeuken en een nieuwe (harde) vloer, viel de klant direct de veranderde akoestiek op in de ruimte: GALM

Akoestische panelen tegen wand en plafond in een woonhuis.

In deze video tonen wij onze werkwijze van begin tot eind. Dus van geluidmeting tot en met montage en het eindresultaat. Ook komt de klant aan het woord die vooraf aangeeft wat de akoestische problemen zijn en aansluitend haar mening geeft over het eindresultaat. Een mooie uitdaging voor Incatro om dit prachtige pand ook prachtig te laten klinken en zo de werknemers een comfortabele akoestiek te bieden.

In het vernieuwde gemeentehuis van Venray (voormalig klooster) hebben we recentelijk aanvullende akoestische maatregelen getroffen in de o.a de centrale hal en de kantoorverdiepingen.

De redactie van L1 in Venlo is recentelijk verhuisd naar het Mediahuis in de voormalige Nedinsco-fabriek en Incatro werd ingeschakeld om enkele akoestische problemen op te lossen.

In het atrium van de universiteit, genaamd 'De Bastille', hebben wij onlangs 124 vierkante meter aan akoestische wandbespanning aangebracht.

Hallo Ralph en Frits, de panelen hangen en het is erg mooi geworden. Ook qua geluid is het een verademing zoals het nu klinkt. Het is een stuk huiselijker geworden.( AvT)

In samenwerking met Ahrend Inrichten mochten wij diverse afdelingen en trainingsruimten, van DAF Trucks Eindhoven, akoestisch verbeteren.

In opdracht van projectinrichter Ahrend Inrichten mochten we aan de slag voor CZ Zorggroep in Tilburg. Voor een nieuw in te richten callcenter werden wij gevraagd een naadloze akoestische wand van 14 meter te maken alsmede de akoestische bureauschermen (ARTdeskscreens) te leveren voor een betere spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy voor de werknemers.

Voor een huisartsenpraktijk in Amsterdam werden we voor een uitdaging gesteld. Aan één zijde van de wachtkamer moest de akoestische wand gedeeltelijk de hoek om en aan de andere zijde van de wachtkamer moest een uitsparing gemaakt worden voor een schilderij.

In samenwerking met Planen und Einrichten - een projectinrichter in Düsseldorf - hebben wij voor ARAG Versicherungen onderstaand maatwerk mogen maken.

We horen en lezen het vaak; slechte akoestiek in horecagelegenheden. Italiaans restaurant il Caminetto in Echt ondernam actie en belde ons.

In opdracht van de Gemeente Venray akoestische maatregelen uitgevoerd in de raadzaal / werkrestaurant.

Particuliere klant met een grote hoge hal met daarin een open trappenhuis had erg veel last van galm mede veroorzaakt door een stenen vloer.

Akoestische en esthetische aanpassingen in de "Stilteruimte" en de Mariakapel van de Stichting Kerken Ommoord (Protestantse en Rooms-katholieke kerk) De "Stilteruimte" is een 10 meter hoge cilindervormige ruimte met als gevolg een erg vervelende lange nagalmtijd. Incatro verzorgde de akoestische meting en deed op basis hiervan enkele voorstellen waarbij de akoestiek én de esthetische uitstraling beide even belangrijk waren.

Omroep Friesland koos ARTwall ter betering van de akoestiek in een van de studio's die gerenoveerd zijn.

Verbetering van de akoestiek klaslokaal voor de PCBS van de Brugghen School Huizen

In opdracht van WijnenBouw, en in samenwerking met kunstenares Ellen Brouwers, hebben wij bij Woningstichting Leystromen te Rijen een 50-tal akoestische panelen gemonteerd.