Bel mij

Referenties

Tijdens het plaatsen van een nieuwe superstrakke woonkeuken en een nieuwe (harde) vloer, viel de klant direct de veranderde akoestiek op in de ruimte: GALM

In opdracht van projectinrichter Ahrend Inrichten mochten we aan de slag voor CZ Zorggroep in Tilburg. Voor een nieuw in te richten callcenter werden wij gevraagd een naadloze akoestische wand van 14 meter te maken alsmede de akoestische bureauschermen (ARTdeskscreens) te leveren voor een betere spraakverstaanbaarheid en spraakprivacy voor de werknemers.

Akoestische en esthetische aanpassingen in de "Stilteruimte" en de Mariakapel van de Stichting Kerken Ommoord (Protestantse en Rooms-katholieke kerk) De "Stilteruimte" is een 10 meter hoge cilindervormige ruimte met als gevolg een erg vervelende lange nagalmtijd. Incatro verzorgde de akoestische meting en deed op basis hiervan enkele voorstellen waarbij de akoestiek én de esthetische uitstraling beide even belangrijk waren.

Opdrachtgever: TopCare Health Services Venlo Commerciële leverancier van zorg- en dienstverlening op gebied van verzuim en meer.