Blog

Kijk mee achter de schermen bij Incatro en laat je maandelijks informeren en inspireren. We nodigen je van harte uit om op onze blogs te reageren en vragen te stellen.

Een gezonde werkplek inrichten met deze tips

Een gezonde werkplek resulteert in gemotiveerde en productieve werknemers. Maar hoe creëert u zo’n werkomgeving? Wij geven tips die u direct kunt toepassen!

Lees verder

Akoestiek in een restaurant verbeteren

Als uw restaurant een slechte akoestiek heeft, dan kan u dat klanten kosten. Niets is zo vervelend als u continu uw stem moet verheffen om verstaanbaar te zijn. Maar hoe kunt u de akoestiek verbeteren in uw restaurant zonder dat u grote aanpassingen moet doen in het interieur? Wij geven advies!

Lees verder

5 tips voor de inrichting van een modern kantoor

Met de juiste inrichting van uw kantoor zorgt u ervoor dat uw werknemers gemotiveerd, geïnspireerd en productief blijven. Ook realiseert u hiermee een aangename werksfeer. Benieuwd waar u aan kunt denken? Wij hebben vijf handige tips voor u op een rij gezet.

Lees verder

Akoestiek verbeteren op kantoor doet u zelf, toch?

Wilt u de akoestiek op kantoor zelf verbeteren? Wellicht is het raadzaam om een professional mee te laten kijken. We leggen u graag uit waarom.

Lees verder
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★