Binnenkijken bij… Stichting Land van Horne

Stichting Land van Horne is een dienstencentrum waarbij zorg, wonen en welzijn centraal staat. Op diverse locaties in Midden-Limburg bieden zij advies over zorg, thuiszorg, (woon) zorgcentra, behandeling en revalidatie. Op vrijdag 3 april 2020 werd het nieuwe Dienstencentrum van Land van Horne opgeleverd. In slechts vier maanden tijd werd in het leegstaande kantoorgedeelte van de Poort van Limburg een prachtig dienstencentrum gerealiseerd.

De Poort van Limburg omvatte 4.000m2 kantoorruimte, verdeeld over drie verdiepingen.
Het vernieuwde dienstencentrum zal plaats bieden aan ongeveer 135 medewerkers.
Om van dit dienstencentrum een succes te maken, ontstond er een samenwerking met Health2Work. Om de akoestiek van de kantoorruimte aan te pakken is er gekozen om gebruik te maken van 21 akoestische wandpanelen en roomdividers in de vorm van 36 afhangende ARTbreeze panelen.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan
ARTBREEZE 52 MM

Samenwerking met Health2Work

In november 2019 nam Ruud Hanssen van Health2Work contact op met Incatro. Hij vroeg om een kennismakingsgesprek ter oriëntatie op een nauwere samenwerking op het gebied van complexe akoestiekvraagstukken waarbij vooraf een geluidsmeting dient plaats te vinden voor optimaal eindresultaat. Deze situaties kwam Health2Work steeds vaker tegen bij hun klanten en zij waren op zoek naar een serieuze partner. Inmiddels heeft Health2Work Incatro al meerdere malen benaderd en zijn beide partijen zeer te spreken over de samenwerking.

AR Tpanel 57mm

Health2Work is één van de grootste organisaties in Nederland op het gebied van ergonomie. Zij adviseren over en verzorgen gezonde en efficiënte werkomgevingen. Gezond en efficiënt werken en volop energie hebben om optimaal te kunnen presteren, dat is waar het om draait. Dankzij Health2Work wordt de organisatie voorzien van de juiste materialen en sfeer. Een oplossing voor iedereen, in elke werkomgeving en in elke levensfase.

Ruud Hanssen was al bekend met Incatro vanuit zijn eerdere positie bij een kantoorinrichter. Zodoende wist hij dat Incatro zich bezighoudt met het adviseren, fabriceren en leveren van akoestische producten. In februari 2020 heeft Ruud Incatro benaderd om samen de locatie van ‘Stichting Land van Horne’ te bezoeken voor de optimalisering van de (kantoor)akoestiek in hun Dienstencentrum.

“…samen staan we sterker waardoor we onze relaties nog beter kunnen adviseren en ontzorgen in het realiseren van een perfecte werkomgeving. Incatro is een zeer kundige en betrouwbare partner die qua visie en werkwijze perfect bij ons past! Een echte toegevoegde waarde voor ons en voor onze relaties!...”
[Ruud Hanssen | Ergonomisch Adviseur | Health2Work]

ARTBREEZE 52 MM

Uitdaging dienstencentrum

Stichting Land van Horne werkt met ruim 135 man personeel op locatie. Er wordt veel getelefoneerd om diverse zorgvraagstukken te bespreken. De kantoorakoestiek moest daarom verbeterd worden. Met name de spraakverstaanbaarheid en spraak privacy is van groot belang bij Land van Horne.

Naar aanleiding van de gezamenlijke rondgang in het Dienstencentrum is er gekozen voor verschillende akoestische producten:

Resultaat Stichting Land van Horne

De samenwerking van Incatro en Health2Work heeft geleid tot een inspirerende en indrukwekkende kantooromgeving, waar zorgvragen professioneel opgelost kunnen worden.

Ervaart u galm en gaat het ten koste van de (werk)concentratie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

“…..in de voorbereidingen naar de realisatie van ons nieuwe Dienstencentrum Land van Horne, was akoestiek voor onze gebruikers één van de belangrijkste voorwaarden. Wanneer je kiest voor huiskamers met een open structuur is een goede geluidsabsorptie een must. We hebben daarom gekozen voor het hoge segment op het gebied van akoestische totaaloplossingen, je kunt het maar één keer goed doen……”
[Léon Tobben | Projectleider Huisvesting | Stichting Land van Horne]

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★