Ontdek de Incatro oplossingen voor persoonlijk contact in de ‘anderhalve meter-economie’

Covid-19 heeft overal de vertrouwde manier van werken drastisch gewijzigd. Met als gevolg dat een ‘anderhalve meter-economie’ de nieuwe norm is geworden. Inmiddels worden er ook andere eisen gesteld aan onze werkplekken.

Incatro heeft twee mogelijke oplossingen bedacht die het persoonlijke contact tussen uw medewerkers en klanten niet belemmeren terwijl ieders individuele veiligheid maximaal wordt beschermd.

Ontdek onze oplossingen:

  • Perspex Opzetschermen
  • INCAblocker

Perspex Opzetschermen voor ARTdeskscreen-collectie

Voor hen die reeds gebruikmaken van onze ARTdeskscreen-collectie, en klanten die overwegen ze te gaan aanschaffen, bieden wij als extra optie een opzetscherm van transparant perspex aan. Ze zijn er in twee formaten: 1200 x 500 mm en 600 x 500 mm met speciale klemmen voor zowel de 52 mm als 90 mm dikke schermen, al naar gelang het type bureauscherm dat u in uw eigen winkel- of kantooromgeving gebruikt.

Prijzen

  • Prijs opzetscherm 1200 x 500 mm; € 150,-
  • Prijs opzetscherm 600 x 500 mm; € 97,50
  • (exclusief 21% btw, exclusief verzending/plaatsing)
Incatro akoestiek spatschermen corona4
Incatro akoestiek spatschermen corona1

INCAblocker

Het vertrouwde normaal in winkels heeft plaats moeten maken voor een nieuwe manier van werken. Het is de reden waarom onze afdeling development de INCAblocker heeft ontwikkeld: een scheidingswand voor balies die aan twee zijden is voorzien van een transparante, kunststoffolie. Deze folie zit gespannen in ons 52 mm dikke aluminium profiel en kan worden voorzien van alu-voeten zoals afgebeeld, of middels tafelklemmen, afhankelijk van uw situatie.

De INCAblocker is een esthetische en transparante afbakening van werkplekken en past naadloos in hedendaagse kantoor- of winkelomgevingen. Het wellicht grootste voordeel is dat het persoonlijke contact tussen uw medewerkers en klanten niet wordt belemmerd terwijl ieders individuele veiligheid maximaal wordt beschermd.

Veilig contact met klanten

Als pilot heeft Incatro de INCAblocker geplaatst in de sieradenwinkel Pandora die is gevestigd in het Roermondse Designer Outlet Centre.

Incatro akoestiek spatschermen corona2

Snel en veilig bestellen

Bestellen van de INCAblocker kan snel en eenvoudig per mail of telefonisch. Uw bestelling wordt aansluitend in productie genomen en in korte tijd veilig ingepakt geleverd. Het enige wat u nog hoeft te doen is hem uitpakken en plaatsen. Van onze relaties die reeds gebruikmaken van de ARTdeskscreen heeft Incatro alle technische gegevens in huis voor de productie van maatwerk opzetschermen.

De voordelen van de INCAblocker:

  • Hoogwaardige bescherming voor bureaus en balies;
  • Esthetisch verantwoorde vormgeving;
  • In maatwerk ook leverbaar als grotere scheidingswand, eventueel op wielen
  • Na afloop van deze ‘coronacrisis’ te transformeren in een akoestisch bureauscherm;
  • Snelle levering in vertrouwde Incatro-kwaliteit.

Prijsvoorbeeld: 1200 x 600 mm (met T-poten hoog 150 mm) € 279,-

Exclusief 21% btw, exclusief verzending/plaatsing

Andere maten mogelijk, prijs op aanvraag.

Oplettendheid blijft geboden

Tijdens deze coronacrisis is het aanbod van ‘beschermende’ oplossingen voor kantooromgevingen groter dan ooit. Veelal zijn ze van twijfelachtige kwaliteit en hebben ze een levensduur van slechts enkele weken, om over de esthetische vormgeving nog maar te zwijgen. De opzetschermen en de INCAblocker van Incatro zijn kwalitatief van een totaal ander niveau. Waarmee uw investering in veiligheid op termijn zelfs stukken voordeliger zal blijken.

Incatro akoestiek spatschermen corona3
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★