Binnenkijken bij… Poulissen Audio & Video Roermond

Advies nodig bij de installatie van een nieuw audio of video systeem? Dan bent u bij Poulissen in Roermond aan het juiste adres. Poulissen weet als geen ander dat de wereld om ons heen verandert. Bovendien is de onderneming in Roermond als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Akoestiek is van essentieel belang voor een optimale beleving van geluid en beeld. Redenen genoeg voor een samenwerking tussen Incatro en Poulissen.

Poulissen in Roermond is sinds januari 1995 expert op het gebied van audio en video. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid naar een team van 15 gespecialiseerde medewerkers en is het bedrijf uitgegroeid tot een begrip in binnen- en buitenland. De showroom en studio’s bedragen zo’n 2000m2. Met als bekroning op het harde werk is Poulissen bekroond tot beste HiFi-winkel.

Heeft uw akoestiek ook verbetering nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Samenwerken met Poulissen

De klanten van Poulissen hebben een kritisch gehoor. Behalve een goede installatie en speakers is ook een goede akoestiek van essentieel belang voor een optimale beleving van beeld en geluid. In samenwerking met Incatro gaat Poulissen klanten de producten en service van Incatro introduceren. Indien de akoestiek niet optimaal is, kan Incatro als expert ter plekke komen kijken en de klanten adviseren van welke maatregelen en producten de akoestiek en het luistergenot kunnen verbeteren of optimaliseren.

Incatro Poulissen Audio Video Roermond1

Maatwerk bij Incatro & Poulissen

Poulissen en Incatro hebben beiden een hoge standaard in service en producten. Bij beiden staat maatwerk voorop. Mede hierdoor levert de samenwerking dan gegarandeerd voordeel op voor hun klanten. Duidelijk is dan ook dat geluid, beeld en akoestiek hier volledig tot hun recht komen.

Luisterruimtes

Benieuwd naar de mogelijkheden van akoestiek? Een groot aantal van onze producten hangen of staan in de zogenaamde luisterruimtes bij Poulissen. Deze ruimtes zijn voorzien van mooie akoestische producten om de muziekbeleving zo optimaal mogelijk weer te geven.

Zo vind je de volgende producten van Incatro in de luisterruimtes:

Poulissen1

Ervaart u galm en gaat het ten koste van de (werk)concentratie? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★