Samenwerken met... Annie Veldkamp

Wilt u de akoestiek binnen uw woning of bedrijfsruimte optimaliseren maar wilt u dit op een originele, creatieve wijze doen? Kies dan voor een akoestisch Artpanel ontworpen in samenwerking met Annie Veldkamp van AV Look. Haar oplossingen en creaties met vilt zijn een lust voor het oog en zijn een heuse eye-catcher in iedere omgeving.

Annie Veldkamp werkt in Sint-Oedenrode en heeft sinds 2000 haar eigen atelier ‘AV Look’. Sinds 2005 maakt zij voornamelijk gebruik van vilt voor haar creaties. Dit geeft namelijk een warm, origineel en natuurlijke uitstraling. Redenen genoeg voor een inspirerende samenwerking tussen Annie Veldkamp en Incatro.

Heeft uw akoestiek ook verbetering nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Akoestische producten in samenwerking met AV Look

Vilt is warm en geluidsabsorberend. Daarom is het een ideaal middel om te gebruiken om de akoestiek binnen ruimtes te optimaliseren. Annie Veldkamp maakt prachtige kunstwerken van vilt in talloze kleuren, verschillende designs en technieken. Van zowel kleine, wollen schapenharen tot grote wandobjecten, haar kunstwerken hebben een moderne uitstraling ondanks het ouderwetse handwerk. Ideaal voor de ARTpanel van Incatro.

Annie Veldkamp

Baffles (ARTbaffle en Soundleaves)

Dient de akoestiek in een vrij forse ruimte te worden geoptimaliseerd? Dan kunt u kiezen voor baffles. Dit zijn dubbelzijdige, akoestische prefab-schermen die aan kettingen of staalkabels aan het plafond worden gehangen. Uitermate geschikt voor hogere ruimtes vanaf vier meter hoogte

Baffles geven de ruimte een compleet nieuwe look en zorgen voor een betere geluidsbeleving. De baffle is behalve in aluminium omrandding ook leverbaar in vilt (volledig omkleed zonder profiel).
U kunt kiezen uit een baffle met vilt, diverse stoffen of print. Zowel de stof als de prints zijn vervangbaar binnen de baffles met aluminium omranding. Bij de gestoffeerde Soundleaves is dit niet mogelijk.

Gemeente St. Oedenrode Raadzaal

De raadszaal in de gemeente St. Oedenrode was akoestisch gezien niet optimaal. In 2017 is er een project gestart om elkaar te kunnen verstaan. Om het noodzakelijke te kunnen combineren met het stimuleren van lokale kunst is Annie Veldkamp ingeschakeld. Naast wandpanelen ‘ARTpanel’ werd er voor de hangende baffles gekozen en voor ons product ‘Soundleaves’. Er werd door Incatro een speciale vorm ‘druppelvorm’ ontworpen (240x60cm) waarop Annie een uniek kunstwerk heeft ontworpen.

Ze verbeteren niet alleen het geluid, maar komen ook ten goede van de aankleding en uitstraling van de raadzaal.

Annie Veldkamp schreef zelf het volgende over dit project:
Wat is de overeenkomst tussen een krachtig pleidooi, een politiek debat, een stevige redevoering en een levendige discussie? Wellicht zijn er meerdere overeenkomsten, maar dit is er één van: Voor al deze manieren van het gesproken woord heb je toehoorders nodig. Een gehoor, zeg maar. Kunstig modern vakwerk met geluiddempende kwaliteiten. Want ja, dat is ook vilt: warm en geluidsabsorberend. Om stil van te worden, opdat we elkaar weer kunnen verstaan.

Lees meer over het werk van Annie Veldkamp in de raadzaal van St. Oedenrode op de website van TV Schijndel.

Meer weten?

Benieuwd naar de werken van Annie Veldkamp? Bekijk dan de website van AV Look of Instagram pagina.

Wilt u meer weten over de ARTpanel van Incatro? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten.

Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★