Bel mij

Stilte thuis blijft úw keuze

Onzichtbaar - maar dagelijks tóch hinderlijk in huis aanwezig: galm en ongewenste reflecties van geluid via wanden en plafonds.

ARTpanel rekent hier resoluut mee af met een uitgebreid gamma akoestische panelen. Met slechts een paar vierkante meter behaalt u al verbluffende resultaten.

Bekijk hier de uitzending van RTL4 Woontips

 

In onze bestelmodule vindt u een grote keuze in mogelijkheden en dessins. U kunt uw eigen beeldmateriaal uploaden of kiezen uit talloze categorieën in onze bestelmodule

Hier treft u een uitgebreide selectie aan van beelden die wij u gratis kunnen aanbieden. Ook is er een keuze mogelijk uit collecties van fotografen/kunstenaars waar een extra bedrag aan beeldrecht voor wordt berekend. Indien van toepassing, staat dit bij het betreffende beeld vermeld. U kunt u meteen online uw bestelling plaatsen. Voor de benodigde grootte bieden wij een globale richtlijn: vul het volume van uw kamer of ruimte in en u kunt de geschatte oppervlakte van uw ARTpanel direct aflezen. 

Voor grotere woningen en villa’s - met woonkamers die een inhoud hebben van 100 m3 of meer - is een akoestisch advies essentieel. Neemt u gerust contact op, onze adviseur komt graag bij u thuis om vrijblijvend een inventarisatie te maken.

ARTpanel: maakt wonen weer zoals wonen is bedoeld.


TIP

Geen passend beeld in onze beeldbank gevonden?
Kijk dan eens op onderstaande websites waar u de keuze heeft uit miljoenen beelden. Registreren hoeft niet. U geeft ons gewoon het beeldnummer door en wij verzorgen de rest. Indien er extra kosten zijn verbonden aan uw beeldkeuze lichten wij u hier vooraf over in.

www.shutterstock.com
Alle beelden zijn rechtenvrij. U betaalt slechts éénmalig een vast bedrag.

www.masterfile.com
Voer een engelstalig zoekwoord in.  Dit zijn zowel rechtenvrije als rechtenbeschermde beelden.
Prijs op aanvraag.