We stellen je voor aan onze nieuwe collega’s

Incatro groeit! En daarom hebben we ons team versterkt met nieuw talent. Marc, Oscar, Rick en Huub zijn onze vier nieuwe collega’s en helpen Incatro bestaande en nieuwe expertises, zoals productinnovatie, binnen het bedrijf verder te ontwikkelen en uit te breiden.

De vier nieuwe collega’s

Marc van Oijen
creative account manager

Marc is een zeer ervaren project- en accountmanager en een designer binnen projectinrichting en 2D / 3D visuele communicatie. De taken van Marc zijn zowel creatief als commercieel. Hij is verantwoordelijk voor het begeleiden van orders en het intern klantencontact. Daarnaast vervult hij de functie commercieel medewerker binnendienst.

Voorheen was Marc creative account manager bij Laarhoven Design en DutchDeco. Je kunt Marc vinden op LinkedIn.

Oscar Lommen
account manager Duitsland

We zijn ook te vinden in Duitsland en hebben Oscars kwaliteiten nodig om er een groot succes van te maken. Hij is adviseur voor onze Duitse klanten en werkt aan de uitbreiding op de Duitse markt.

Oscar heeft ervaring als sales manager bij Carefusion en als sales manager bij Roerbrouw BV. Je kunt Oscar vinden op LinkedIn.

Rick Kamzol
account manager Nederland

Rick weet als geen ander hoe belangrijk een goede akoestiek is. Daarom is hij de aangewezen adviseur voor onze Nederlandse klanten.

Rick is intern opgeleid tot akoestiek adviseur en heeft een opleiding gevolgd aan het SAE instituut te Amsterdam (sound engineering).

Rick heeft ervaring als accountmanager bij NEA Media en Galaxy music BV, en DGTRA BV

Huub Zeegers
monteur

Met meer dan dertig(!) jaar ervaring in de bouw, is Huub onze nieuwe allround monteur. We zijn blij nog een extra vakkundige man binnen onze gelederen te hebben.

We wensen de heren een prettige tijd bij ons toe!

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★