Akoestische panelen in uw interieur

U stoort zich aan de galm in de eetkamer tijdens het eten. Aan tafel kunt u elkaar nauwelijks verstaan. Een akoestisch paneel vormt de oplossing, maar er hangt een prachtige lamp boven de tafel die u niet wilt verplaatsen. Of u wilt de kantoorakoestiek verbeteren, maar geen afbreuk doen aan het interieur. Hoe kunt u met deze situaties omgaan?

De akoestiek verbeteren zonder het gevoel te hebben dat akoestische panelen in de weg staan? Dat is makkelijker dan u denkt. Wij geven een aantal tips!

Hoe hangt u verlichting op bij een akoestisch plafond?

Als er een akoestisch plafond boven uw eettafel of bureau is geplaatst, denkt u misschien dat het niet meer mogelijk is om een lamp op te hangen. Het paneel hangt immers op die plek. Maar het tegendeel is waar. We plaatsen een houten doorvoer onder het paneel waar we vervolgens de lamp aan bevestigen. Met slechts een klein gaatje in de stevige stof van het paneel hangen we de lamp op de juiste plek boven de tafel.

1 incatro interieur

Heeft u een ronde tafel? Laat het ons weten. Onze panelen zijn in alle vormen beschikbaar. In samenwerking met onze interieuradviseurs zorgen we voor een passend resultaat, aansluitend op uw inrichting.

Welke kleuren of afbeeldingen moet u kiezen?

Akoestische panelen zijn niet alleen functioneel, maar ook erg stijlvol! U heeft geen schilderijen meer nodig want met de juiste afbeelding of kleur is een akoestische paneel een waardevolle toevoeging aan de inrichting van uw huis of kantoor. Maar – net zoals bij een schilderij – is het niet eenvoudig om de juiste te kiezen. Hoe zorgt u ervoor dat het paneel van de muur afspat en waar moet u op letten om het aan te laten sluiten op de rest van uw interieur?

2 incatro interieur

Kiezen uit allerlei kleuren, afbeeldingen en foto’s

Weet u nog niet waar uw voorkeur naar uitgaat? Onze interieuradviseurs helpen u graag verder. Vertel ons wat u mooi vindt en dan gaan we voor u aan de slag. Incatro beschikt over een grote database met afbeeldingen en foto’s waar u uit kunt kiezen.

Uw eigen foto’s gebruiken

Het is ook mogelijk om zelf foto’s in te sturen. Een mooie foto van uw gezin of misschien een vakantiekiekje van een verre reis. Uw foto’s worden door Incatro verwerkt en in het juiste formaat gezet. Van tevoren krijgt u een testafbeelding en kunt u de kwaliteit van de foto beoordelen. Ook kunnen we het paneel middels fotoimpressie in uw huis of kantoor plaatsen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★