Incatro Room Acoustics MVO duurzaamheid

MVO & duurzaamheid

Over ons

Duurzaam ondernemen

Incatro wil bijdragen aan een wereld met een verbeterde kwaliteit van leven. Daarom besteden we extra aandacht aan het milieu en de duurzaamheid van onze akoestische panelen en processen.

Wij doen dit door onze producten zo te fabriceren dat onze CO2 footprint minimaal is, en te investeren in duurzame ontwikkelingen en processen.

Ons streven is om tenminste 50% van onze producten uit gerecyclede content bestaat. Op dit moment zijn al onze producten zelfs 100% recyclebaar.

Zo blijven de kwaliteit en akoestische eigenschappen van onze akoestische panelen te allen tijde behouden. Zowel de fotoprints als de uni-kleur stoffen zijn gemakkelijk vervangbaar, waardoor het akoestisch product nog langer meegaat. Onze akoestische producten bevatten geen schadelijke stoffen en kunnen als normaal afval verwijderd worden. Indien gewenst neemt Incatro het product gratis retour.

ISO 14001, een goede basis voor milieumanagement

Sinds 2018 is Incatro gecertificeerd met een NEN-EN- ISO 14001:2015 certificaat (de internationale norm voor milieumanagement).

Door de eigen wens om duurzamer te gaan ondernemen, de toenemende vraag en verwachtingen vanuit de markt op het gebied van betere milieuprestaties, de behoefte om ons verder van de concurrentie te onderscheiden én de wens om deuren te openen voor nieuwe opdrachtgevers, hebben wij in 2018 veel tijd en energie gestoken in het behalen van het ISO 14001 certificaat.

Iso 14001

Het ISO 14001 certificaat maakt inzichtelijk dat Incatro haar verantwoordelijkheid neemt ten opzichte van het milieu en dat we ook daadwerkelijk voldoen aan de milieuwetgeving die van toepassing is in onze branche. De beoordeling wordt uitgevoerd door een onafhankelijke partij, in ons geval TÜV Nederland.

ISO 14001 draagt dus actief bij aan het uitdragen van onze inspanningen en ambities op het gebied van duurzaamheid en MVO.

Bekijk hier het NEN-EN-ISO 14001-2015 certificaat van Incatro Room Acoustics

Wilt u meer weten over Incatro of over onze akoestische producten en oplossingen? Of wilt een akoestische meting of een advies aanvragen? U kunt direct bellen met één van onze experts via +31 (0)85 48 63 380 of vul ons contactformulier in.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★