Vakmanschap HR

Waarom kiezen voor Incatro?

Over ons

Wilt u weten welk akoestische product de beste oplossing is voor uw akoestisch probleem? Dan maken we graag een advies op maat.

Incatro vakmanschap 2

Ervaren en betrouwbaar; uw partner in akoestiek

Met al meer dan 25 jaar ervaring in het oplossen van akoestische problemen in diverse ruimtes en branches, treft u in Incatro een ervaren en betrouwbaar partner met mooie akoestische maatwerkoplossingen voor elke situatie.

Kwalitatief hoogwaardig product met een strak design

Incatro ontwikkelde als eerste ter wereld een hoogwaardige geluidsabsorber die - inmiddels gemodificeerd - nog steeds internationaal de norm stelt. Elk akoestisch ART panel bestaat uit een in huis ontwikkeld aluminium profiel, verkrijgbaar in diverse kleuren, een degelijke akoestische vulling met een extra molton bovenop voor de stevigheid. De gekozen stof wordt met een pees ingespannen, waardoor de stof strak blijft zitten. Een bijzonder product met een prachtige afwerking.

Hoogste absorptiewaardes in de markt

De akoestische producten van Incatro onderscheiden zich door de hoogst haalbare absorptiewaardes in de markt. De unieke sandwichvulling van het akoestisch product is zodanig dat galm en hinderlijke geluidsreflecties tot wel 95% geabsorbeerd worden.

Maatwerk met eigen persoonlijke uitstraling

Al onze akoestische oplossingen worden op maat gemaakt, aangepast aan de wensen en eisen van u als klant. Vorm, afmeting, kleur aluminium profiel, stof of print, wel of geen rekening houden met doorvoeren en/of uitsparingen. U kiest voor uw eigen persoonlijke uitstraling. Zo kunt u het akoestisch paneel volledig laten integreren met uw interieur.

Incatro vakmanschap 4

Volledige begeleiding door onze akoestiek experts

Vanaf het moment dat wij met uw vraag aan de slag gaan, wordt u volledig begeleid in het gehele proces. Na een eerste inventarisatie en een akoestiek meting op locatie ontvangt u van ons een uitgebreid advies (inclusief gedetailleerde offerte) over welk akoestisch product of combinatie van producten de beste oplossing is voor uw probleem. Vervolgens begeleiden onze akoestiek experts u stap voor stap bij de uitvoer van de opdracht en montage ter plaatse. Voor het meest optimale resultaat.

Productie en montage door onze ervaren vakmensen

Al onze akoestische oplossingen worden door onze eigen vakmensen gefabriceerd in onze werkplaats in Roermond en vervolgens door ditzelfde team gemonteerd op elke locatie in de Benelux en Duitsland. Zo zijn wij in staat om uw wensen en eisen bij opdracht volledig te vertalen naar een prachtig eindresultaat.

100% tevredenheidsgarantie na professionele galmmeting

Na een professionele galmmeting ontvangt u van ons een uitgebreid advies met de beste akoestische oplossing voor uw situatie. Hierbij geven wij u 100% garantie op het resultaat. Dat betekent dat als u ons advies opvolgt, wij garanderen dat onze akoestische oplossing het beloofde resultaat zal hebben qua galm.

Wilt u meer weten over Incatro of over onze akoestische producten en oplossingen? Of wilt een akoestische meting of een advies aanvragen? U kunt direct bellen met één van onze experts via +31 (0)85 48 63 380 of vul ons contactformulier in.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★