Incatro toen & nu

Over ons

Ontstaansgeschiedenis:
Incatro is opgericht in 1993 door Carl Huijskens, aanvankelijk met projectinrichting als kerntaak en sinds 1999 met de nadruk op de ruimteakoestiek. In dat jaar ontwikkelde Incatro als eerste ter wereld een hoogwaardige geluidsabsorber die - inmiddels gemodificeerd - nog steeds internationaal de norm stelt.

In 2004 gaat Incatro zich volledig op ruimteakoestiek richten. Advies en de verdere ontwikkeling en productie van producten vormen de basis van de onderneming. Het uitgangspunt is sindsdien om de beste oplossingen te ontwikkelen en deze tegen de allerscherpste prijs te kunnen aanbieden.

2019:
Carl Huijskens, de oprichter van Incatro, heeft medio 2019 de meerderheid van de aandelen verkocht aan Hans Schroots. Als technisch directeur blijft Carl verbonden aan het bedrijf; Hans geniet ondertussen alweer een jaar als algemeen directeur van de uitdagingen die het bedrijf en de branche te bieden heeft. Ondertussen is hij goed ingevoerd bij relaties en leveranciers.

Toekomst en Innovaties:
Om opdrachtgevers kwalitatief hoogwaardig te kunnen bedienen, is samenwerking met ervaren vakspecialisten op deelgebieden een absolute vereiste. Om die reden werkt Incatro onder meer samen met universiteiten, ingenieurs en toonaangevende fabrikanten. Het zijn de technische voorwaarden om ‘up-to-date’ en ‘state-of-the-art’ te blijven.

Deze nauwe samenwerking vindt bij Incatro zijn vorm in nieuwe ontwikkelingen - die op hun beurt weer leiden naar een nóg beter akoestisch klimaat. Omdat ruimte-akoestiek de grote passie is van Incatro in techniek en design!


Incatro Room Acoustics B.V.
Mussenberg 7
6049 GZ Roermond (hoofdvestiging)
T (085) 48 63 380
info@incatro.com

Incatro toen en nu

Bekijk hier de video van het hele proces van de overname en maak kennis met Carl Huijskens en Hans Schroots de nieuwe eigenaar van Incatro.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★