Zijkant artpanel2 2

Incatro, toen en nu

Over ons

Het verhaal achter Incatro

Incatro is opgericht in 1993 door Carl Huijskens, met in eerste instantie projectinrichting als kerntaak. Sinds 1999 kwam er meer nadruk te liggen op de ruimteakoestiek. In dat jaar ontwikkelde Incatro als eerste ter wereld een hoogwaardige geluidsabsorber die - inmiddels gemodificeerd - nog steeds internationaal de norm stelt.

Vanaf 2004 richt Incatro zich volledig op ruimteakoestiek. Akoestisch advies, productontwikkeling en fabricage van akoestische oplossingen vormen de basis van de onderneming.

Medio 2019 heeft Carl de meerderheid van de aandelen verkocht aan Hans Schroots. Hans heeft vanaf dat moment de dagelijkse leiding over het bedrijf en zal Incatro naar de volgende stappen in de toekomst leiden. Carl blijft als technisch directeur verbonden aan het bedrijf.

Incatro toen en nu

Bekijk hier de video van het hele proces van de overname en maak kennis met Carl Huijskens en Hans Schroots.

Wilt u meer weten over Incatro of over onze akoestische producten en oplossingen? Of wilt een akoestische meting of een advies aanvragen? U kunt direct bellen met één van onze experts via +31 (0)85 48 63 380 of vul ons contactformulier in.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★