Broadcast studio's

Perfecte akoestiek in opname- & uitzendstudio's

Incatro werkt o.a voor; NCRV-KRO, Omroep Friesland, Omroep L1, Endemol Producties, RTV Oost, Technicolor Ericsson, KRO, Evangelische Omroep (EO)

Incatro adviseert en levert ook aan de meest kritische recording- en broadcast klanten, daar waar de klankkleur van de ruimtes belangrijk is en opname- en weergave akoestiek samenkomen. Daar profiteert u in uw huis- of luisterkamer ook van.

Artwall 57mm 80 incatro

PROJECT: OMROEP FRIESLAND / OMROP FRYSLÅN

Omroep Friesland koos ARTwall ter betering van de akoestiek in een van de studio's die gerenoveerd zijn. De studio werd door derden voorzien van een houten lambrisering waarboven wij onze ARTwall plaatsten. De hele studio werd rondom voorzien van ARTwall. Het geheel werd afgewerkt met fotoprints met daarop het logo van de omroep.

Artwall 57mm 81 incatro

Project Omroep L1 Limburg

De redactie van L1 in Venlo is recentelijk verhuisd naar het Mediahuis in de voormalige Nedinsco-fabriek en Incatro werd ingeschakeld om enkele akoestische problemen op te lossen. In redactieruimte werd gekozen voor één lange akoestische wand ipv meedere kleinere panelen. (De wand is 9,5 meter lang en 1,60 hoog). Voor 2 edit ruimtes werd gekozen voor ARTpanels rondom.

Wilt u weten welke akoestische oplossing het beste is voor uw specifieke situatie? Dan maken we graag een advies op maat.

Vraag hier een akoestisch advies op maat aan
Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★