Stijlvolle geluidsschermen op uw kantoor

Een karig ingericht kantoor vol hardwerkende mensen resulteert vaak in geluidsproblemen. Een bellende collega, een printer of koffiezetapparaat wekt soms al irritaties op. En die irritaties verslechteren op den duur de werkprestaties. Een zeer effectieve oplossing zijn akoestische geluidsschermen, die in het kantoor – het liefst tussen de tafels – worden geplaatst. De akoestiek verbetert, maar de omgeving wordt er niet gezelliger van. Gelukkig bestaat er een stijlvol alternatief.

Bij een reflecterende, open inrichting van een kantoor – met kale muren en betonnen vloeren – galmt geluid veelal lang door. Hierdoor worden telefoongesprekken als storend ervaren en kan zelfs het zetten van koffie al een probleem vormen. Akoestische schermen bieden de oplossing. Wist u bijvoorbeeld dat de productiviteit van werknemers met 20 à 30% verhoogt in een geluidsarme ruimte?

1 IMG 3811 kopie 1024x683
— Soundleaves.com product DESKseries

Als u het niet ziet zitten om grote, statische geluidsschermen tussen de bureaus te plaatsen omdat u geen afbreuk wilt doen aan uw inrichting? Dan kunt u kiezen voor de Soundleaves van Incatro.

De Soundleaves van Incatro

Soundleaves is een nieuwe productlijn van Incatro. Deze bladvormige geluidsschermen plaatst u zonder moeite in uw kantoor – op de manier die u mooi vindt. Zo verhoogt u eenvoudig de privacy tijdens een telefoongesprek of een overleg met een collega. De schermen zijn licht, flexibel en daardoor makkelijk te verplaatsen. U neemt uw DESKseries van Soundleaves (letterlijk) mee onder uw arm naar de plek waar u gaat werken om een rustige plek te creëren. Erg handig, gezien veel kantoren uit flexwerkplekken bestaan.

2 IMG 3847 kopie 1024x683
— Soundleaves.com DESKseries

Geen saaie geluidsschermen in uw kantoor, maar echt design!

Soundleaves heeft een fris design, waardoor u heel eenvoudig een mooie én geluidsarme werkplek creëert. U kiest uit rustige kleuren – van zacht groene tinten tot de basickleuren wit, grijs en zwart.

3 IMG 3719 kopie 1024x683
— Soundleaves.com WALLseries

De Soundleaves familie bestaat uit de DESK, WALL, AIR en FLOOR series. De DESK plaatst u eenvoudig op uw bureau, balie of tafel. De WALL bevestigt u middels een metalen staalplaat en magneet aan de muur. De AIR hangt u – gekoppeld aan een staalkabel – per twee of drie aan het plafond. Kiest u toch voor geluidsschermen tussen werkgroepen? De Soundleaves van de FLOOR series plaatst u tussen de werkgroepen en passen zo perfect in een groot kantoor.

Meer weten over de Soundleaves? Lees meer over de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★