Akoestische zuil van Incatro: de ARTbase

We blogden al eerder over de akoestiek in moderne huizen, waar galm eerder regel dan uitzondering is. De gestucte muren en betonnen vloeren absorberen geen geluid en door het gebrek aan dikke gordijnen en vloerkleden blijft geluid tegen de muren weerkaatsen, met galm als resultaat. Hoe verbetert u de akoestiek zonder afbreuk te doen aan het interieur? Met een akoestisch element dat eenvoudig te verplaatsen is en er stijlvol uitziet. Al deze krachtige kenmerken komen samen in het nieuwe product van Incatro, de ARTbase.

Niets is vervelender dan galm. U verstaat elkaar slecht, zeker als er zich meerdere mensen in de ruimte bevinden, en moet extra uw best doen om een gesprek te volgen. Dat is op den duur erg vermoeiend. Met de ARTbase verbetert u de spraakverstaanbaarheid direct door de hoge absorptiecapaciteit al vanaf 125 Hz. De (na)galm en lage tonen verdwijnen. Door zijn mobiliteit biedt de zuil dé oplossing als u niets op wilt hangen of simpelweg geen ruimte heeft aan de muren of plafonds voor akoestische panelen.

Twee-in-een product

De rechthoekig gestoffeerde zuil is een akoestische verbeteraar en blikvanger in één. U stelt uw ARTbase zelf samen door een stof uit te kiezen die het beste aansluit op de inrichting van uw huis. Ook heeft u de keuze uit twee dekbladen in neutrale kleuren, zodat u de zuil kunt gebruiken als sokkel (waarop u een plant of kunstwerk kunt plaatsen). Door het lichte gewicht verplaatst u ARTbase moeiteloos in huis. Handig, als u de meubels wel eens een andere plaats wilt geven.

Specificaties van de ARTbase serie II

  • Stof: u maakt een keuze uit de Camira of PONGs collectie. De stofstalen zijn op aanvraag beschikbaar, zodat u thuis rustig kunt kijken welke stof het beste in uw huis past.
  • Afmetingen: van de vernieuwde ARTbase uitgevoerd met een aluminium frame (RAL7021 zwart) is verkrijgbaar in een hoogte van 160 cm
  • Dekblad: de zuil is voorzien van een handig dekblad van 35 bij 35 centimeter kleur zwart.

Specificaties van de ARTbase serie I

  • Stof: u maakt een keuze uit de Camira of PONGs collectie. De stofstalen zijn op aanvraag beschikbaar, zodat u thuis rustig kunt kijken welke stof het beste in uw huis past.
  • Afmetingen: de randloze zuil is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, beginnend bij 100 centimeter en oplopend tot 180 centimeter.
  • Dekblad: de zuil is voorzien van een handig dekblad van 35 bij 35 centimeter. U kiest hierbij uit de kleuren zwart en wit.

Meer weten over de nieuwe akoestische zuil?

Wij vertellen u graag meer over de ARTbase en helpen u graag om uw akoestiek in huis en/of op uw werkplek te verbeteren. Neem gerust contact met ons op!

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★