wij werken samen met diverse partners om de akoestiek van onze klantlocaties zo optimaal mogelijk te maken

Over ons

Inspirium Breda en Amsterdam

Alle partners binnen Inspirium zijn zelfstandig ondernemer. Toch kan een bezoek aan één van de partners leiden tot spontane kennismakingen met andere partners.

Er is sprake van grote openheid en synergie. Binnen Inspirium delen we dezelfde missie en visie als het gaat over gastvrijheid. Alle partners zijn expert op hun vakgebied en stellen alles in het werk om een optimale gastvrijheidsbeleving voor uw klanten en gasten te realiseren.

Inspirium bestaat sinds 2011 en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de hospitality-branche. Met de opening van Inspirium Amsterdam versterken we onze positie en zorgen we voor een inspirerende next level locatie aan het IJ, die zeker ook door onze internationale relaties zal worden gewaardeerd.

Het succes komt voort uit onze aanpak en de kracht van onze expert partners. Samen vormen we een uniek kennis- en inspiratieplatform op het gebied van gastvrijheid en interieur, waarbinnen een belangrijke rol is weggelegd voor onze twee fysieke locaties. De synergie tussen onze partners ervaart u daar al direct bij binnenkomst en wordt versterkt door de aanwezigheid van diverse belevingsgebieden waarbinnen meerdere partners vertegenwoordigd zijn.

Als u ons in Amsterdam of Breda bezoekt word u hartelijk ontvangen door onze gastvrouw. Zij legt de link met één van de partners of met de Inspirium connector. De connector gaat met u in gesprek en luistert naar uw behoeften waarna hij u met de juiste partner of partners in contact breng.


Showroom inspirium amsterdam
— Inspirium Amsterdam
Logo het geluid Buro

Het Geluidsburo

Het GeluidBuro is een ingenieursbureau gespecialiseerd in akoestisch onderzoek. Dankzij onze geluidadviezen kunnen mensen leven en werken zonder te veel geluidsoverlast te produceren of te ervaren.

Wij verrichten metingen, rekenen met akoestische modellen en verdiepen ons in relevante wet- en regelgeving. Met die kennis geven wij advies over hoe geluid te reduceren of juist te optimaliseren. Wij kunnen antwoord geven op bijna alle vragen over geluid.
Wij werken vanuit Haarlem en Arnhem voor bedrijven, overheden, architecten en aannemers in heel Nederland.

Wij luisteren goed naar de vragen van onze opdrachtgever, overleggen met betrokken partijen en verplaatsen ons in de verschillende belangen. Al deze informatie vormt de basis voor het technische onderzoek en ons advies. Zo vinden we altijd de beste oplossing. Wij dragen bij aan een wereld met:

minder lawaai
meer mooi geluid
en ruimte voor stilte