Incatro Room Acoustics, bewust partner van ZODIAC de musical

Incatro AR Tpanel ZODIAC 2021
— ARTpanels in ZODIAC Zero Waste Restaurant in de thema's Aarde, Water, Vuur en Lucht

Welkom bij ZODIAC de musical! Een fantastische productie waarbij u wordt aangezet om kritisch na te denken over de toekomst en welke rol wij als mensheid hierin spelen.

Ook Incatro Room Acoustics houdt zich bewust bezig met deze toekomst en hoe de akoestische oplossingen van Incatro passen in een bewuste leefwereld. Zo zijn in het restaurant van ZODIAC de musical een 20-tal akoestische wandpanelen, de zogenoemde ARTpanels van Incatro aangebracht.

Zodiac close up 3170 kopie

Deze ARTpanels zorgen voor een aangename akoestiek. De unieke vulling zuigt als het ware galm en ongewenste geluidsreflecties op. Zo vermindert het ruis en verhoogt het de spraakverstaanbaarheid binnen de ruimte. Met de hoogst haalbare absorptie waarde van 95% bevindt onze ARTpanel zich aan de top van de markt. Bovendien zijn deze ARTpanels, net als al onze andere producten, 100% recyclebaar, met bijvoorbeeld een fotoprint die voor 67% vervaardigd is uit gerecyclede petflessen.

Incatro Room Acoustics wil bijdragen aan een wereld met een verbeterde kwaliteit van leven voor eenieder. Wij doen dit door onze producten zo te fabriceren dat onze CO2 fotoprint minimaal is, en te investeren in duurzame ontwikkelingen en processen. Zo zijn wij sinds 2018 officieel gecertificeerd door TÜV Nederland met een NEN-EN-ISO 14001:2015 certificaat.

Naast deze essentiële aandacht voor het milieu onderscheidt Incatro Room Acoustics zich ook nog op andere vlakken. In onze meer dan 25 jaar focus op kwaliteit in ruimte akoestiek, richten wij ons speciaal op nagalm, spraak-privacy en spraakverstaanbaarheid. Na een geluidmeting krijgt u van ons een gedegen advies met een maatwerk oplossing. Incatro biedt een 100% tevredenheidsgarantie op de kwaliteit en werkzaamheid van haar producten. Incatro oplossingen zijn geschikt voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Zodiac close up
Logo incatro dark

Benieuwd naar onze producten en oplossingen? Klik dan hier

Voor referenties van onze projecten? Klik hier
Wilt u liever samen uw opties bespreken? Bel dan gerust met een van onze experts op +31 (0)85 48 63 380 of vraag een offerte aan

Feedback Company
9.1
★★★★★ ★★★★★