Bel mij

SOUNDleaves® wereldprimeur tijdens Orgatec 2016 in Keulen

SOUNDleaves® geen blad meer voor je mond nemen!

logo

www.soundleaves.com

Het SOUNDleaves-programma van Incatro Room Acoustics biedt interieur-ontwerpers, binnenhuisarchitecten en projectinrichters de langverwachte oplossing om privacy tijdens (telefoon-) gesprekken in kantoren te vergroten. Een oplossing die bovendien is verpakt in een bijzonder stijlvolle vormgeving.

Tijdens Orgatec, de internationale noviteitenbeurs die van 25 tot en met 29 oktober wordt gehouden in Keulen, vindt de wereldintroductie van SOUNDleaves plaats aan specialisten, interieurprofessionals en de internationale vakpers.

Compleet programma
Het programma bestaat uit vier onderdelen: DESKseries, WALLseries, AIRseries en FLOORseries. Samen vormen zij onder de naam SOUNDleaves een akoestische totaaloplossing voor kantooromgevingen.

Beeld-2-1-1024x614Samen werken
De Soundleaves zorgen samen voor een rustige en meer productieve werkomgeving. Op individuele werk- plekken vergroten de DESKserie en de WALLserie de spraakprivacy. In de (kantoor)ruimte absorberen de AIRserie en de FLOORserie alle overige galm en reflecties. Zo maximaliseren de SOUNDleaves gezamenlijk de akoestiek van een complete ruimte.
 

Soundleaves DESKserie kopie

Draagbare stilte 
De afgelopen jaren hebben onze kantoren een snelle ontwikkeling doorgemaakt van statische naar flexibele werkplekken. Voor die laatste groep is de DESKserie eveneens ideaal: je neemt voortaan je eigen privacy onder je arm mee naar de werkplek van die dag. En dankzij zijn elegante, organische verschijning vormt de DESKserie bovendien een stijlvolle, akoestische barrière tussen bureaus in. Zónder daarbij het oogcontact te hinderen uiteraard: mensenwerk is immers het doel én uitgangspunt!

 

Soundleaves Sfeer kopie

Voor professionals
Praktisch gebruiksgemak en esthetische vormgeving gaan hand-in-hand bij Soundleaves. Om die reden adviseert Incatro met name interieuron- twerpers, (binnen-)huisarchitecten en kantoor- en projectinrichters om de Soundleaves-collectie in hun aanbod op te nemen. De uitvoering- smogelijkheden in gewenste huisstijlen zijn legio. En op aanvraag zijn er bovendien digitale 3D-productmodellen beschikbaar.
Op onze website vindt u de snelste weg naar uw maatwerk-antwoord!

 

Vier Soundleaves

  • De DESKseries : Voor rust en privacy op de eigen (flex)werkplek
  • De WALLseries : Akoestische wandpanelen die geluidsreflecties absorberen
  • De AIRseries : Hangend aan het plafond reduceren zij de nagalmtijd
  • De FLOORseries : Als ruimtedeler tussen werkplekken, ter blokkering van directe geluidslijnen en reductie van de nagalmtijd

Gecombineerd toegepast vormen de Soundleaves een letterlijke ‘kantoortuin’ – in rustgevend groen of in tal van andere kleurstellingen. Vanzelfsprekend behoort een uitvoering in de eigen huisstijlkleuren eveneens tot de mogelijkheden.

 
Kontakt:
Carl Huijskens [carl @ incatro.com]
Incatro Room Acoustics BV
Mussenberg 7
6049 GZ Roermond
The Netherlands
T +31 (0) 475 336969
 
Bezoek ons / Visit us / Besuchen Sie uns !
Hall 11.2 / Stand 058