Bel mij

Klantenservice

Akoestisch advies & 100% tevredenheidsgarantie

Wij bieden u onze unieke "100% tevredenheidsgarantie". Wat houd dat in? Wij staan 100% achter ons product en hopen natuurlijk dat u 100% tevreden bent over uw aankoop. Mocht u echter toch ontevreden zijn over ons product, dan kunt u dit aan ons retourneren en zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen met onze klantenservice:

Klantenservice
T 085 - 48 63 380 (Ma. t/m Vr. van 09.00 - 17.00 uur)

E-mail

info@incatro.com

 
Een ongetwijfeld bekend verschijnsel: de overlast van hinderlijk geluid op kantoor of in uw woonruimten thuis. 

U ervaart er de ruimte als te lawaaiig, te hol, te kil, te galmend of te vermoeiend. Verstaanbaarheid en stilte zijn vaak ver te zoeken en uw privacy wordt onvoldoende gewaarborgd.
U hoort uw huisgenoten of collega’s te nadrukkelijk bezig met hun activiteiten. En dat stoort die van u...
 


Hoe gaan wij te werk om dat voor u op te lossen?

Allereerst luisteren we naar uw ervaringen. Net als kleur, smaak en temperatuur is ‘geluid’ subjectief. Wat de één als storend ervaart, hoeft dat voor een ander niet te zijn.

Vervolgens maken we vaak een budgetopgave op basis van de afmetingen en akoestische eigenschappen – het gebruikte materiaal en meubilair – van de betreffende ruimtes. Deze informatie ontvangen we graag per e-mail van u zodat we snel tot actie kunnen overgaan.

Aan de hand van deze gegevens en de indeling van de ruimtes kunnen we al een prima eerste inschatting maken welke oplossing gewenst zou kunnen zijn.
 
 Als het benodigde budget past in uw begroting komen we graag ter plekke kijken én luisteren. We gaan een zogeheten ‘nul- meting’ doen zodat u ook kunt zien wat u ervaart! De waarden van de gemeten galmtijden worden vervolgens vergeleken met de normen en richtlijnen die zijn vastgelegd in de NEN-NPR 3438 en de nieuwe ISO 3382-3.
De kosten voor een meting van spraak-akoestiek zijn op aanvraag.

Voor een geluidsstudio en muziekakoestiek gelden uiteraard andere richtlijnen en referentiewaarden. De kosten voor de meting en rapportage van een kerkruimte, conferentie- of vergaderzaal, concertzaal of studio – waar de klankkleur van de akoestiek en galmtijden per frequentie moeten worden bepaald zijn op aanvraag.


Indien de akoestische metingen leiden tot het verstrekken van een opdracht wordt deze voorinvestering doorgaans met de order verrekend. Bovendien geven de metingen u de zekerheid dat u niet meer aanschaft dan noodzakelijk is.

- Indicatief kunnen we ook geluidsdrukmetingen voor u verrichten. In open kantoortuinen – met meerdere werkplekken – of in situaties waarin scheidingswanden of deuren te weinig geluidsisolatie bieden, kunnen we de akoestische omstandigheden voor u in kaart brengen.

- Om u er vooraf van te verzekeren dat uw investering het gewenste resultaat oplevert, brengen we twaalf vierkante meter demo-panelen mee zodat we u – al dan niet op schaal – laten ervaren hoe een kalme akoestiek klinkt.  Bovendien kunt u meteen de esthetisch fraaie afwerking van onze producten zien.


 

Na afloop willen we het resultaat ook graag hóren en zíen. Bij twijfel doen we een controle meting om te beoordelen of de beoogde waarden zijn behaald en – belangrijker nog – of deze aansluiten bij de comfortbeleving die u er vooraf van verwachtte.

We zijn niet tevreden met slechts één tevreden klant. 
Deelt u uw ervaringen op onze Facebook-pagina, op onze website bij de referenties, en in uw netwerk. 

 

Een Incatro-ambassadeur laat vrienden en relaties weten welke fluisterstille voordelen een ART-panel heeft. En als uw mond-tot-mond reclame leidt tot een nieuwe opdracht ontvangt u van ons een ARTpanel cadeau!