Tag: Binnenkijken bij

Binnenkijken bij… Het stadhuis van Gemeente Deventer

Het nieuwe stadhuis van Gemeente Deventer is gerealiseerd volgens de uitgangspunten flexibiliteit, duurzaamheid, samenwerking en interactie. Daarom is onder andere gekozen voor een kantoortuin, die de samenwerking tussen werknemers bevordert. Maar om er ook prettig te kunnen werken, dient de galmtijd beperkt te zijn. Deze was helaas veel te lang. De eenvoudige manier van communiceren in...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Stichting Hospice Groep Haarlem

Een goede akoestiek is nergens zo belangrijk als in een hospice. Goede akoestiek realiseert immers een warme omgeving waarin terminale mensen zich sneller thuis voelen. Stichting Hospice Groep Haarlem schakelde de hulp in van Helios Pro Audio om – in samenwerking met Incatro – een aangename akoestiek te realiseren. De uitdaging bij Stichting Hospice Groep Haarlem Zodra u het statige...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… GEDANKENtanken

Kantoortuinen zijn sinds de jaren ’90 ongekend populair. Een dergelijke kantoor zorgt namelijk voor een fijne werksfeer met meer creativiteit en interactie. Ook de kantoorloft van GEDANKENtanken in Keulen werd gerenoveerd en uitgebreid met een kantoortuin, waarbij een goede akoestiek een belangrijk uitgangspunt vormde. De hulp van INCATRO werd hiervoor ingeschakeld en vandaag delen wij het...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Jack Hannen Hoveniersbedrijf

Niets is zo vervelend als galm in een vergaderruimte… U verstaat uw collega’s slecht en het is niet prettig maar vermoeiend om belangrijke punten samen te bespreken. Jack Hannen Hoveniersbedrijf wilde de galm in de vergaderruimte verminderen en belde Incatro. We gingen aan de slag en kwamen – in samenwerking met een ‘lichtontwerper’ – met een creatieve oplossing. In een...

1 reactie | Lees verder

Binnenkijken bij… Hogeschool Inholland

Een auditorium voorzien van 74 vierkante meter naadloze akoestische wanden? Geen probleem voor Incatro. Bij Hogeschool Inholland in Den Haag werd het auditorium bekleed met op maat gemaakte en geluidsabsorberende materialen. Niet alleen werd de nagalmtijd teruggedrongen, ook heeft het auditorium een andere uitstraling gekregen. De wandbekleding wordt gekenmerkt door een grote panoramische foto...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Gemeente Amsterdam

Project: Gemeente Amsterdam / gebouw Triade Jan van Galenstraat. Opdrachtgever: MVB Bouw Amsterdam Architect: INarchitects Amsterdam Product volgens bestek: Incatro ARTbaffle / ARTscreen Vraagstelling: Gemeente Amsterdam gaf Incatro de opdracht om akoestische scheidingswanden te plaatsen tussen werkgroepen. De voorkeur van de opdrachtgever ging uit naar een...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Murtfeldt Kunststoffe

Niets is zo fijn als werken in een rustige omgeving, waar u zich volledig kunt concentreren op uw werkzaamheden. Dan worden de beste resultaten behaald, toch? Stel eens voor hoe het is om te werken in een gehorige ruimte, waar pratende collega’s en rammelende kopieerapparaten u continu afleiden of erger nog… machines uit de fabriekshal naast het kantoor. De werknemers van het Duitse bedrijf...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Universiteit Twente

U heeft er zelf ongetwijfeld wekelijks mee te maken (gehad) gedurende uw studie: hoorcolleges in enorme collegezalen, waar pak-en-beet 200 studenten in pasten. Als het hoorcollege niet interessant genoeg was, kon u ongestoord even uw ogen sluiten of zachtjes kletsen met de buurman. Maar als het onderwerp wél aansprak, was het wel zo prettig om het ongestoord te kunnen volgen. Stelt u eens voor...

geen reacties | Lees verder

Binnenkijken bij… Akoestische wand Woonzorgcentrum Coendershof

In Woonzorgcentrum de Coendershof in Groningen hangt de grootste ARTwall die Incatro ooit maakte. De gigantische centrale hal van dit gebouw heeft een open karakter waardoor het verbeteren van de akoestiek, tijdens de nieuwbouw van dit complex, niet kon uitblijven. De ARTwall, bestaande uit akoestische panelen, kwam tot stand in samenwerking met interieurarchitecte Marjan Bulder. Het...

geen reacties | Lees verder